arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Top Hírek

Kevesebb pénzt fizet a BMW

Több ezer munkavállalónak csökkentheti a bérét Németországban a BMW járműgyártó társaság egy takarékossági program részeként - jelentették német hírportálok.

Ezek voltak az olimpia bajnok vízilabdázó, Szívós István utolsó szavai

Budapest Tragikus hirtelenséggel elhunyt Szívós István (71). Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó halála mindenkit megdöbbentett, a borzasztó hír teljesen váratlanul érte szeretteit, barátait és kollégáit.

Ő Molnár Anikó új szerelme

Tizenöt évvel A Nagy Ő párkereső műsor után Molnár Anikó végre boldog.

Mennyibe kerül a gyorshajtás? Milyen sebésségnél hány forint a bírság?

A közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény alapján a gépjármű üzembentartója felel azért, hogy az általa üzemeltetett, illetve használt gépjárművel a megengedett legnagyobb sebességre, a vasúti átjárón való áthaladásra, a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülék jelzéseire, a járművel történő megállásra és várakozásra, az autópálya leállósávjának igénybevételére, a behajtási tilalomra, a korlátozott forgalmú övezetre (zóna), a kötelező haladási irányra, és a természet védelmére vonatkozó előírások betartásra kerüljenek.

Életveszélyes helyzetbe került Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit

Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit a Dívák formációval évtizedek óta járják az országot, de ilyen életveszélyes helyzetbe még sosem kerültek írja a Bors.

5 ruhadarab, amitől a francia nők télen is stílusosak maradnak

A francia nők öltözködéséből mindig érdemes inspirálódni, hiszen szuper stílusérzékük minden évszakban megmutatkozik. Ez alól pedig a tél sem kivétel! Lássuk tehát, mi az az 5 trend, aminek ők hódolnak a téli időszakban.

Vérfürdő Tárnokon ? Gyógyszerváltás után ölt a skizofrén

Elismerte felesége megölését a skizofrén K. Zsolt, aki pokoli kínokat okozva gyilkolta meg feleségét, N. Zsuzsannát. Pedig Zsolt az elmúlt tíz évben mindent megtett, hogy elnémítsa a benne lakó démonokat.

Megszenvedtek érte, de végre boldogok: tizenöt évvel a Nagy Ő után talált rá a szerelem Molnár Anikóra - fotó

Pomáz Tizenöt évvel A Nagy Ő párkereső műsor után, Molnár Anikó (44) révbe ért, de 49 esztendős szerelme is megszenvedett a boldogságukért.

Sosem bocsátok meg a gyámhatóságnak - Közös sírba temetik a szekérbalesetben elhunyt kislányokat

Ötvöskónyi Holnap délután kettőkor közös sírba temetik a segesdi lovaskocsi-baleset két gyermekkorú áldozatát, Dorinát (13) és Izabellát (15). Bár az intézetből szökött, tragikus sorsú kislányok temetésére a gyámhatóság adta a pénzt, a gyászoló édesanya, Ibolya mégis haragszik rájuk.

Érdekes tudás birtokában az afrikai törzs: nincs rákos megbetegedés

A dogonok Észak-Afrikában, Maliban, a Bandiagara-fennsík közelében, a Niger-folyó kanyarulatában élnek. Eredetmondáik által váltak közismertté. Valódi eredetüket homály fedi, ám sok érdekes dolog van, amire érdemes kicsit odafigyelni. A földönkívüliekkel hozzák őket kapcsolatba. Az antropológusoknak komoly fejtörést okoz az, hogy olyan tudás birtokában vannak, melyeket egy primitív nép logikus emberi számítás szerint nem ismerhet

Mennyi a nyugdíj összege Magyarországon?

Az átlagos havi nyugdíj összege Magyarországon, 2000-2018 egy ellátottra jutó nominál összeg, nyugdíj vagy nyugdíjszerű ellátásban részesülők átlagos létszáma

Friss időjárási hírek keddre - Sok csapadék várható az ország egyik felén

Mutatjuk a keddi időjárás részleteit:

Nehéz pillanatokat élt meg ismét L.L. Junior

L.L. Junior Miért fáj? című dalát Feng Ya Ou énekelte a Sztárban Sztár leszek! színpadán.

Elvakította a nap a kamionost, de azért előzni kezdte a sort

Nem látta, hogy jönnek szemben.

A mesterek vigasztalták a stúdióban L.L. Juniort - A könnyeit visszafojtva nézte végig a Sztárban Sztár leszek...

Budapest Teljesen új értelmet kapott L.L. Junior (38) Sostar Dukhal, azaz Miért fáj? című, nagyrészt lovári nyelven írt slágere vasárnap este. Az eredetileg szerelmes dalnak íródott számot Feng Ya Ou (28) énekelte a Sztárban Sztár leszek! színpadán, szinte az első pillanattól kezdve a könnyeivel küszködve.

Autómosóban törték el a színésznő kormányát

Leveri a víz Détár Enikőt, Fésűs Nellyt és Ladinek Juditot, ha felidézik három héttel ezelőtti útjukat. Utóbbi kanyarodás közben vette észre, hogy mozog a teljes kormányrendszer, ugyanis az autómosóban elszakították a bovdent.

Mikor érkezik a nyugdíjprémium és a nyugdíj-kiegészítés?

Idén is a novemberi nyugdíjjal együtt érkezik a nyugdíjprémium és a nyugdíj-kiegészítés - tájékoztatta a Magyar Posta Zrt. hétfőn az MTI-t.

Öt ügyes öltözködési trükk, amit csak kevés férfi ismer

A videó azzal indít, hogy nem árt, ha folyton kéznél van egy sürgősségi stíluscsomag, amely tartalmazhat mondjuk egy folteltávolító ceruzát, egy ruhatisztító hengert és egy nedves törlőkendőt. Hidd el, amikor a legrosszabbkor beüt a ménkű, nagyon hálás leszel érte. (Ha nem is az életed, de az estédet megmentheti.)

Tóth Verától megkérdezték, jobb énekesnőnek tartja-e magát Gabinál? Ezt válaszolta - videó

Így készítsd el a tökéletes olvasósarkot

Nem kell úgy utálni a hideg időszakot! A megoldás egy csodás olvasósarok! Ha követed design tippjeinket, ki sem akarsz majd mozdulni új kedvenc onnan.

Mintha az erdőt kémlelő minyonok lennének ezek a játékos faházikók

A faházikókban alapjáraton is van valamiféle játékosság, ám a Studio Precht legújabb dizájnja még képes rátenni néhány lapáttal.

A fájdalomérzékelés idegrendszeri háttere

Van, hogy egy fájdalominger konkrét, gyors elhárító választ hoz létre. Más esetben a szövetkárosodás gyulladást hoz létre (ez is a szervezet védekező reakciója), és a fájdalom ennek kísérő jelensége lesz.

Minden évben nagy a kereslet a korai burgonya iránt.

A korai burgonya iránt minden évben nagy a kereslet. Ennek okát korábban a tavasszal kapható, rossz minőségű tárolt burgonyával magyarázták, de az elmúlt években - annak ellenére, hogy az import útján, és a tárolási feltételek javításával a késő tavaszi hónapokban is jó minőségű áruval jól el volt látva a piac - szívesen vásárolták a fogyasztók a fólia alól szedett vagy részleges takarással termesztett (síkfóliás, váznélküli fóliás) tavaszi burgonyát.

Kétszer született az a taxis, akit majdnem halálra gázolt egy vonat Vecsésen - Így történt a baleset

Vecsés Néhány pillanaton múlt az élete annak a nőnek, aki taxijával vasárnap este becsúszott Vecsésen a vasúti átjáróban a peron és a vágány közé a kavicságyba. A sofőr mindent megpróbált, hogy az autója kiszabaduljon a csapdából, de előtte és mögötte másodperceken belül lecsukódott a sorompó.

Egyre több a női szumó-birkózó Japánban, pedig diszkriminálják őket

Japánban a szumó nem csak sport, hanem szakrális tevékenység is, amiből a nők sokáig kimaradtak.

Napi horoszkóp 2019. november 12. - Álmok és a valóság

A Kos napját most egyfajta kettősség jellemzi, a Skorpió próbáljon meg ma hidat képezni. Napi horoszkóp.

Milyen műtrágyát érdemes kijuttatni ősszel a gyümölcsfákra?

T. Zoltán kérdése: Milyen műtrágyát érdemes kijuttatnom ősszel a kertemben található gyümölcsfák számára?

Kettősség áll be az időjárásban

Kedd estig a Kárpát-medence időjárását egy mediterrán ciklon alakítja, az ország nyugati felén jelentős csapadék várható.

Molnár Anikó újra szerelmes

Négy éve ismerik egymást, és bár már az első találkozásnál tudták, köztük több van, mint barátság, nem engedhettek a vágyaiknak, hiszen mindketten kapcsolatban éltek.

Viszik a babavárót, mint a cukrot - Költekezik a magyar lakosság

A kétszámjegyű béremelkedésnek, az alacsony munkanélküliségnek, a nagyfokú fogyasztói bizalomnak, és a lakossági hitelezés felfutásának köszönhetően magas szinten stabilizálódhat a lakossági fogyasztás, amely a GDP növekedés legfontosabb pillérét képezi. A kedvező folyamatok a kiskereskedelmi szektor teljesítményén is látszanak, ami régiós szinten is kiemelkedő. A későbbiekben nagyban támogatja majd a lakossági fogyasztást a Babaváró Hitel is, melyből eddig a bankok 330 milliárd forint értékben folyósítottak a családoknak.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2020 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2019