Újabb törvényre van szükség a devizahitel-károsultak érdekében az LMP szerint – (Propeller)

Újabb törvény elfogadását tartja szükségesnek az LMP a devizahitel-károsultak megsegítése érdekében, frakcióvezető-helyettesük szerint ugyanis az Orbán-kormány nem oldotta meg a problémát. Schmuck Erzsébet pénteki, budapesti sajtótájékozta… Tovább Újabb törvényre van szükség a devizahitel-károsultak érdekében az LMP szerint – (Propeller)

Megírtuk, erre hirtelen leváltották a tőzsdei céget irányító bűnözőt – (hvg.hu)

Látványos reakciókat vált ki cikkünk, miszerint az MNB-nek közel egy évig nem tűnt fel, hogy a Kulcsár-ügyben elítélt bűnöző irányít egy tőzsdei céget. A tőzsde felügyeletét ellátó jegybank támadássorozattal vádolta a hvg.hu-t, most pedig a… Tovább Megírtuk, erre hirtelen leváltották a tőzsdei céget irányító bűnözőt – (hvg.hu)

Most kezdenek el érdeklődni a magyar kisbefektetők a részvények iránt? – (Privátbankár)

Ez az év is a részvénypiacok éve lehet, az árfolyam-emelkedéseket a cégek eredményének emelkedése eddig visszaigazolta. Az USA-ban recesszió idején volt igazán részvénypiaci visszaesés, ennek viszont most nincs jele. Magyarországon a válasz… Tovább Most kezdenek el érdeklődni a magyar kisbefektetők a részvények iránt? – (Privátbankár)