arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

Arany, ezüst árfolyam adatokról és felhasználási feltételei


Jogi nyilatkozat:
Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

Általánosságban:
A Trillion Studio árfolyam figyelő oldala a pillanatnyi világpiaci nemesfém árfolyamok és deviza közép árfolyamok alapján kalkulálja az adatokat. Az adatok minden esetben (eltérő mértékben) kerekítésre kerülnek.

Adatok felhasználása:
Az oldal csak saját felelőségre használható. A közölt adatok helyességére az oldal üzemeltetője felelőséget nem vállal! Minden üzleti döntés előtt győződjön meg az adatok helyességéről, ellenőrizze azokat!

Világpiaci nemesfém árfolyamok forrása:
www.kitco.com. Market: "The World Spot Price".

Törtarany, tört ezüst, használt ékszer felvásárlási ár kalkuláció:
Elsősorban a hazai ékszerkereskedők, felvásárlók munkáját kívánjuk ezekkel a számításokkal megkönnyíteni. Az árak nem minősülnek ajánlat tételnek. Az oldal üzemeltetője nem foglalkozik nemesfém illetve deviza vásárlásával, eladásával.

Frissítés:
Az oldal 200 másodpercenként automatikusan frissül. Az adatforrások különböző időközönként frissítik az árfolyamaikat, így előfordulhat kiesés illetve csúszás a devizaárfolyam és nemesfém árfolyam között, aminek az eredménye lehet, hogy különböző időpontokból származó adatokból kerülnek kiszámításra a forintra váltott árfolyamok. Kérjük, jelezze ha ilyet tapasztal!

"Változás" sor:
A "változás" sorban feltüntetett érték a reggel 8 órás árfolyamhoz képest mutatja, hogy mennyivel ér azóta többet/kevesebbet a nemesfém/valuta.

Az oldal részének vagy egészének újraközlése:
Kizárólag az oldal üzemeltetőjének írásos hozzájárulásával engedélyezett.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2025 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2024