arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

Adatkezelési tájékoztató


Felhívjuk figyelmüket, hogy az adatfeldolgozás, adattárolás során a 2018. május 25-től érvényben lévő GDPR-t (EU Általános Adatvédelmi Rendelet) és a magyar adatkezelési jogszabályokat vesszük alapul.

Jelen Adatkezelési Tájékoztató a Trillion Kft. határozott elkötelezettségét fejezi ki a személyiségi jogok és az adatvédelem iránt. A Trillion Kft (a továbbiakban: Adatkezelő) a birtokába kerülő személyes adatokat a lehető legnagyobb körültekintéssel, a jelen Adatkezelési Tájékoztatónak megfelelően, a Magyarország Alaptörvényében foglaltakkal, az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.), valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 (2016. április 27.) számú általános adatvédelmi rendelete (a továbbiakban GDPR) rendelkezéseivel összhangban kezeli.

AZ ADATKEZELŐ ADATAI

Az adatkezelő weboldalának címe: http://www.arany-arfolyam.hu/
Az adatkezelő neve: Trillion Korlátolt Felelősségű Társaság
Az adatkezelő rövidített neve: Trillion Kft.
Az adatkezelő székhelye: 9024 Győr, Cuha utca 24. X/1
Az adatkezelő postacíme: 1089 Budapest, Gaál Mózes utca 5-7.
Az adatkezelő e-mail címe: info [kukac] tstudio [pont] hu
Az adatkezelő cégbírósági bejegyzési száma: 08-09-020263
Az adatkezelő adószáma: 22774011-2-08

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPOK

E-mailek küldése kapcsolatfelvétel-árajánlat kérés céljából

A közvetlen üzenetre szolgáló űrlapon megadott adatokat (cégnév, név, e-mail cím, telefonszám, munka leírása, üzenet) illetve a privát e-mail üzeneteket magánjellegű levélként kezeljük és technikailag is hagyományos e-mail üzenetként kapjuk meg. A megadott adatokat adatbázisban nem tároljuk el. Ettől függetlenül az adatkezelési jogszabályoknak és a GDPR rendelkezéseinek értelmében csak akkor tudjuk fogadni űrlapon keresztül küldött üzenetét, ha annak elküldése előtt a megfelelő opció bejelölésével elfogadja adatkezelési irányelveinket.

Az üzenetek elküldése előtt reCAPTCHA ellenőrzést végzünk, amelyhez a Google reCAPTCHA szolgáltatását használjuk. Ez a funkció a Google szerverein keresztül működik. A vonatkozó reCAPTCHA adatkezelési irányelvekről itt tájékozódhat. A reCAPTCHA funkció feldolgozását a Google végzi, mi ez alapján nem kezelünk személyes adatokat és nem kapunk információkat a felhasználókról, viselkedésükről. A reCAPTCHA ellenőrzés azért szükséges, hogy az űrlapot lehetőleg ne tudják erre a célra készült robotok kitölteni és azon keresztül tömeges spam üzeneteket küldeni számunkra. Az ellenőrzési folyamat alatt személyes adatokhoz nem jutunk, az ellenőrzést a Google szerverei automatizáltan végzik. Az üzenet tartalmához a reCAPTCHA ellenőrzés tartalmilag semmit nem tesz hozzá.

Az űrlapon keresztül küldött üzenetekben megadott adatokat és információkat csak a levélküldő kérdéseinek megválaszolására használjuk fel,  adatbázisban nem tároljuk el azokat. Az így küldött levelek nem jogosítanak fel sem a hírlevelek, sem ajánlatok, sem a letöltési lehetőségekről szóló értesítők küldésére, így a levélben található kapcsolattartói e-mail címre ilyeneket nem küldünk.

Adatfeldolgozást végző vagy adatkezelést érintő cégek, személyek
Trillion Kft végzi az adatok kezelését. Trillion Kft-n kívül más cégek is részt vesznek a szerződéses ügyfelek adatainak kezelésében, tárolásában.

 

A Tulajdonos tevékenysége során az adatkezelésben érintett cégek:

 

Tárhely szolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. Székhely: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241., Cégjegyzékszám: 01-09-909968

Google Inc.: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, további elérhetőségek, levelező rendszer, felhőben történő adat és fájl tárolás, online dokumentum kezelés, továbbá a hozzátartozó szolgáltatások: Google Drive, Google Docs, Google Search Console, Google Analytics, Google AdSense, Google AdWords, YouTube, Blogger, Chrome böngésző támogatása – Google adatvédelme és adatvédelmi elvei.

Facebook Ireland Ltd.: 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland, a Facebook, Instagram, Messenger és Facebook által kínált egyéb termékek, funkciók támogatása – adatkezelési szabályzat és adatvédelmi tisztviselő elérhetősége

Twitter International Company: One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07 IRELAND, a Twitter által kínált termékek, funkciók használata – adatkezelési szabályzat és ászf.

Speciális esetekben a szerződés tartalmazhat további adatfeldolgozó személyeket vagy cégeket.

Sütik

A sütik („cookie”-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyek a testreszabott kiszolgálás érdekében a weboldalon keresztül, a weboldal használatával kerülnek a látogató számítógépére, úgy, hogy azokat a látogató internetes böngészője menti le és tárolja el, majd a későbbi látogatás során olvassa vissza.

Mint a legtöbb modern weboldal, mi  is használunk sütiket, hogy a arany-arfolyam.hu felépítését, tartalmát az olvasók számra legjobban tudjuk optimalizálni. Az oldalon használt sütik a felhasználók személyes adatainak gyűjtésére és a felhasználók személyének beazonosítására nem alkalmasakOlvasóinkról nem tárolunk személyes adatokat és nem végzünk remarketing kutatást szokásaik felmérésre. Személyes adatok szerzésére alkalmas saját sütiket az oldalon nem alkalmazunk.

A sütik általános feladatai:

• információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;
• megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek például online    tranzakciók     igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;
• megkönnyítik a weboldal használatát;
• minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

A leggyakrabban használt internetes böngészők ( Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera, stb) többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik letöltését és használatát. A weboldal látogatója a böngésző beállításainak módosításával ezeket visszautasíthatja vagy letilthatja. A felhasználó a már a számítógépen lévő eltárolt sütiket is tudja törölni.

Az Adatkezelő nem alkalmaz és nem engedélyez olyan sütiket, amelyek segítségével harmadik személy vagy gazdasági társaság az érintett hozzájárulása nélkül adatot gyűjthet.

A sütik elfogadása nem kötelező, az Adatkezelő azonban nem vállal azért felelősséget, ha a sütik engedélyezése hiányában a weblapok esetleg nem az elvárt módon működnek.

Oldalunkon statisztikai és hirdetési okokból adatokat gyűjtünk. Ehhez a Google AdSense és Google Analytics technikai megoldásait használjuk (például sütik). Az így gyűjtött adatokat a Google kezeli, személyes adatokat nem tartalmaznak, azokkal nem rendelkezünk, pusztán statisztikai és marketing célokra használjuk fel a Google által biztosított mérési adatokat. A Google hirdetési beállítások oldalán Ön bármikor szabályozhatja, hogy a Google milyen adatokat gyűjthet és használhat fel az Ön esetében az online hirdetések megjelenítésekor. Oldalunkon remarketing adatokat nem gyűjtünk, profilépítést nem végzünk.

  • Testreszabott hirdetések letiltása

Ha ellátogat a http://optout.aboutads.info/ oldalra, akkor Ön le is tilthatja az olyan harmadik fél hirdetőktől és hirdetési hálózatoktól érkező testreszabott hirdetéseket, akik elfogadták a Digitális Hirdetési Szövetség Online viselkedés alapú hirdetésekre vonatkozó önszabályozási irányelveit.

  • Sütik kikapcsolása

A felhasználó a sütik számítógépen való eltárolását a böngésző megfelelő opciójának kikapcsolásával tudják megtiltani a rendszernek. Korábban eltárolt sütiket a böngésző erre szolgáló menüpontjában lehet törölni. Felhívjuk figyelmüket, hogy a sütik törlése és teljes letiltása az oldal bizonyos funkcióinak rendellenes működésével, vagy azok teljes működésképtelenségével járhat.

 

  • Harmadik fél által elhelyezett analitikai sütik – analitikai cookie-k

Az Adatkezelő weboldalán alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával az Adatkezelő szervere információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

 

Az adatkezelés jogalapja: az Érintett önkéntes hozzájárulása a weboldal használatával illetve a böngésző beállításával.
Az adatkezelés célja: a weboldal látogatói forgalmának mérése, SEO és marketing tevékenységek követése, mérése.
Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: az analitikai cookie-k használatának elmaradása nincs kihatással a weboldal funkcióinak működésére.
Az adatkezelésben kezelt adatok: a látogató IP címe, a látogatás forrása, böngészőjének, operációs rendszerének adatai, a látogató által meglátogatott aloldlak.
A sütik lejárati ideje: 2 év.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Külső szolgáltatásokra vonatkozó adatkezelési szabályok

Saját szerverünkön nincs felhasználói regisztráció, így a Facebook és hasonló szolgáltatások nem köthetők össze a arany-arfolyam.hu felhasználói fiókjaival.

A Facebookkal kapcsolatos szolgáltatásokat közvetlenül a Facebook szerverein keresztül biztosítjuk (cikkek megosztására szolgáló gomb). Ezeknél a szolgáltatásoknál a Facebook az adatkezelő. A Facebook adatkezelési irányelveit itt ismerheti meg. A megosztási folyamat a Facebook szolgáltatásán keresztül történik.

Ugyanez igaz a további online szolgáltatók rendszerein (Google, Adsense) történő megosztásokra is. A felhasználók az érintett szolgáltatók oldalán tekinthetik meg az adott szolgáltatás használatára vonatkozó adatkezelési irányelveket. A cikkek ilyen módon történő megosztása esetén a felhasználó személyes adataihoz semmilyen formában nem jutunk hozzá.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2023 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2022