arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Minden idők egyik legnagyobb autó-visszahívását jelentették be

Nem kevesebb, mint 180 ezer prémiumkategóriás járművet rendeltek vissza.

Sok lesz az alma, ha így metszik meg a fát - Az alma szakszerű metszése

Hogyan kell megmetszeni tavasszal az almafát, hogy bő termésünk legyen? Az Agrofórum metszésiskolája hasznos tippeket ad dr. Szalay László közreműködésével. A alma karcsú orsó formájának fenntartó metszése szakszerűen.

Egyesül az Extreme Digital és az eMAG

Az egyesüléssel a közép-európai régió egyik meghatározó e-kiskereskedelmi vállalata jön létre budapesti központtal.

Brexit - Theresa May: a parlament döntésképtelensége miatt már nem lehetséges a megállapodásos kilépés a jövő ...

Theresa May brit miniszterelnök szerint a londoni parlament két év alatt sem volt képes egyetértésre jutni a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) módjáról, és ennek következményeként az Egyesült Királyság már nem tud időben, vagyis jövő pénteken megállapodással kilépni az Európai Unióból. A konzervatív párti kormányfő szerdán hivatalosan kezdeményezte az Európai Uniónál a Brexit március 29-én lejáró ...

A Fidesz most megúszta a teljes megalázást, a kormány azonban még távolról sem

Olyan időszak jön az EU-ban, amikor Orbán Viktornak komoly témákban kellene latba vetnie a tekintélyét, ám a Néppárt-tagság felfüggesztése nagy érvágást jelenthet a kormány, így az ország számára is.

Ezekkel a diplomákkal lehet legjobban keresni

Az informatikai, műszaki és gazdasági területen végzett diplomásokra van a legnagyobb igény a munkaerőpiacon, így ezekkel a diplomákkal lehet a legjobban keresni, mint pályakezdő - írja az eduline.hu.

Ez az egyetlen apró trükk elég lehet valakinek a meggyőzéséhez

A csoportidentitás nagyon meghatározza az emberek döntéseit. Ezt az üzletben is ki lehet használni.

Növényvédelmi előrejelzés: korai tavaszodás, sürgős tavaszi teendők

A kajsziültetvényekben már a monília elleni védekezés van napirenden, szokatlanul korán indul a permetezési szezon, a levéltetvek pedig már évek óta súlyos gondot okoznak. Az Agroinform.hu 2019. 12. heti növényvédelmi előrejelzése.

Nem tudta kiadni saját sakk-könyvét, 10 milliárdos nyomdabiznisz lett belőle

Tomcsányi Péter eredetileg csak megnyitáselméleti sakk-könyvét szerette volna kiadni, de annyi problémába ütközött, inkább alapított egy nyomdai közvetítéssel foglalkozó céget.

Óriási üzlet a magyar e-kereskedelemben: összeolvad az Emag és az Extreme Digital

Összefog a magyar és a román piacvezető e-kereskedelmi vállalat, a lépéssel elébe vágnak a nemzetközi versenytársak szorításának, hogy együtt hódítsák meg a régiós piacot.

Budapesten azért még 200 nm fölött

Ez az igazi fenyegetés az olajipar számára

Gyors ütemben terjednek az elektromos buszok.

A dohánygyárak így szoktatták rá a gyerekeket az üdítőitalokra

Mesefigurákkal, vegyszerekkel és játékokkal már fiatal korban kialakították a függőséget.

Reménytelen a budapesti lakásvétel

Kellemetlenül előkelő helyen szerepel Budapest azoknak a városoknak a nemzetközi listáján, amelyekben nagyon nehéz a fiataloknak saját lakáshoz jutni. Az ingatlanszakértő rendszerszintű változtatást sürget.

Ezt tervezi az Aldi, a CBA, a Lidl és a Spar az önkiszolgáló kasszákkal

A vásárlók szeretik is őket, meg nem is.

Sztrájkköveteléseikről írtak levelet Orbán Viktornak a szakszervezetek

Kollektív munkaügyi vitát kezdeményez az Országos Közszolgálati Sztrájkbizottság arra kérve a kormányt, hogy öt napon belül jelölje ki az egyeztető eljárásban résztvevő képviselőjét - közölte a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma az MTI-vel.

Elképesztő felfordulást hozhat a lakásbiztosításoknál egy magyar hátterű cég

Miközben minden gőzerővel digitalizálódik, 2019-ben a biztosítók még mindig sokszor bemondás alapján döntenek a lakásbiztosítások díjszabásáról...

Poloskák jelentősége a napraforgóban

A korszerű táplálkozás növényi eredetű zsírokkal szemben támasztott egyre fokozódó igénye miatt, a napraforgó jelentősége a világon fokozatosan nő. A napraforgómagból kinyert étolaj nagy mennyiségben (85-91%) tartalmaz telítetlen zsírsavakat. Az elmúlt évtizedben a növekvő felhasználás miatt a napraforgó-termesztésben nagy fejlődés következett be világ- és hazai viszonylatban egyaránt.

Felhagyott vasútvonal, mint a városmegújítás eszköze: a High Line New Yorkban

A városi térségekben elhelyezkedő, alulhasznosított területek, amelyek korábban gyárként, raktárként stb. használtak, általában kiválóan újrahasznosíthatóak közparkként, vagy egyéb kulturális, rekreációs céllal, jelentősen javítva a térségben élők rekreációs lehetőségeit és egyben pozitív hatást gyakorolva a környező ingatlanok értékére.

Miért rossz, ha egy szülő túlbuzgó gyereke segítésében?

Tegyünk úgy, mintha egész életükben gyerekeink edzői lennénk, ők pedig a játékosok - javasolja Erica Reischer pszichológus. Hibákat elkövetni, kudarcot átélni ugyanis lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy megtanuljanak jobban teljesíteni és új készségeket elsajátítani.

Sztrájkbizottság: Orbán nevezze meg a segédeit!

Hajlandók tárgyalni a kormánnyal a közszolgálati dolgozók, követeléseiket nyílt levélben adták Orbán Viktor értésére.

Nagy bajban a legnagyobb hazai magánnyugdíjpénztár

Tíz napjuk van a késlekedő tagoknak a fizetésre. Ha nem teszik, a pénztárnál végelszámolást rendelhetnek el.

Egy dollárért kelhet el egy óriási szénerőmű, 1600 munkahely a tét

Egy furcsa mesterterv megmutatja az energiafordulat összes nehézségét és csapdáját.

Apró, fehér, lepkeszerű rovarok károsítják a lakásban nevelt növényeket. Mit tehetünk ellenük?

K. Lászlóné kérdése: Lakásunkban apró, éppen csak látható, fehér, lepkeszerű repülő rovarokat vettem észre. Szeretnék ellenük védekezni, mielőtt mindegyik növényemet megfertőzik. Mit tudok tenni ellenük?

Használtautót venne? Ennek mindenképp nézzen utána!

Az autót terhelő jogoknak is utána kell nézni a használtautó-vásárlásnál.

Kiderült, tényleg a tehetősebbeknek jó a SZÉP-kártya

Az idén januárban a hivatalos adatok szerint az előző év azonos időszakához képest csökkent a belföldi vendégek száma, a SZÉP-kártyás költések azonban közben szépen emelkedtek. Elsőre úgy tűnhet, hogy bejött a nagy mutatvány, a béren kívüli pénzekből sokat sikerült a pihenőplasztikra terelni. Részletesebben áttekintve a kép azért árnyaltabb.

Máris itt az újabb devizahiteles bejelentés az Európai Bíróságtól

A múlt heti devizahiteles ítélet után, amelyre azóta a Kúria is reagált, ma egy újabb magyar devizahiteles ügyben tett közzé hírt az Európai...

Új Ginop-felhívás a horizonton: több ezer kkv-k pályázhat

Elindult a Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak (Ginop-4.1.3-19 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

Hiánycikk, és lassan megfizethetetlen a széna és a szalma

Szinte naponta dőlnek meg a csúcsok, sosem látott magasságokba emelkedett, és ki tudja, hol áll meg Németországban a széna és a szalma ára. A jelenség oka a tavalyi rekordaszály, következménye pedig az állatállomány csökkenése, mert sokszor egyszerűen fenntarthatatlan a takarmányozás.

Rekordot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Januárban 98 227 magyar állampolgár dolgozott Ausztriában, ez több, mint a rendszerváltás óta bármikor. A román munkások száma nagyobb mértékben emelkedett, de létszámuk nem akkora, mint a magyaroké - írja a Privátbankár.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2020 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2019