arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Nem kapják meg pénzüket a Heim Pál Kórház dolgozói

Jogerősen pert nyertek a dolgozók, mégsem hajlandóak kifizetni számukra a közel 15 millió forintnyi ügyeleti pótlékot. A Heim Pál Országos Gyermekgyógyintézet vezetői nem elégedettek a bíróság döntésével, így a Kúriához fordulnak. A munkavállalókat képviselő ügyvéd szerint ez törvénytelen, így júniusban végrehajtóhoz fordulnak - számolt be róla az RTL Híradó.

Kiverték a biztosítékot a közelgő "Camembert-törvények" a francia sajtkészítőknél

Mi lesz, ha az "üzemi" változatokra is felkerülhetnek az eredetvédelmi címkék? Tiltakoznak a francia sajtkészítők.

Felpörgött a munka a hazai vágóhidakon

Nagyot nőtt a vágóhidak teljesítménye az év elején, szinte minden állatfajból többet dolgoztak fel, mint egy évvel korábban. A legnagyobb növekedést a baromfi- és a juhágazatban mutatta a statisztika.

Plusz pénz helyett szabadnapot kapnak a dolgozók

Már több bíróságon is elkezdték bevezetni az ún debreceni modellt: 2013 óta a Debreceni Törvényszék azzal próbálja gyorsabb, hatékonyabb munkára bírni dolgozóit, hogy plusz szabadnapot kínál. Emellett a munkaszervezést is jobban átgondolják - írja az infostart.hu.

Appajánló: hogyan takarítsunk ki és spóroljunk játszva?

Porszívózni nem sokan szeretnek, spórolni rengetegen nem tudnak, a testet-lelket erősítő gyakorlatok mögül pedig a motiváció fogy el hamar. Szerencsére vannak alkalmazások, amelyekkel szó szerint játék a házimunka és a takarékoskodás, ráadásul a motiválásról is gondoskodnak.

Két feltételt kap a Fidesz, hogy ne zárják ki az Európai Néppártból

A CEU Budapesten maradását lehetővé tevő megállapodás megkötése, és a Stop Soros törvénycsomag Velencei Bizottság ajánlásához igazítása...

Furcsa képződmények a vérszilva fákon - mik ezek?

F. Istvánné kérdése: Vérszilva fáimon furcsa képződményeket vettem észre a gyümölcsök helyén. Mik ezek?

Traktorokat, betakarító gépeket, inputanyagokat érintő szabványok változásai

A Magyar Szabványügyi Testület honlapján megjelentek a 2018. május 1-től érvényes nemzeti szabványok, valamit a nemzetközi szabványok változásairól szóló információk.

Kik és hol számíthatnak NAV-revizorok megjelenésére? - Itt a 22. heti lista

Az ADÓtraffipax friss bejegyzéseiből kiderül, kik és hol számíthatnak nagyobb valószínűséggel operatív ellenőrzésre a (május 28-ával kezdődő) 22. héten.

Fél az európai tejportól Kelet-Afrika

Az Európai Unió tejexportja a mezőgazdasági termelés értékének jelentős részét teszi ki, ami körülbelül 15 százalék.

Nem hogy megoldódik, tovább nő az angliai magyarok rejtélye

A tavalyi év végén 98 ezer magyar állampolgár élt az Egyesült Királyságban - derül ki a héten megjelent hivatalos statisztikából. Ezzel szemben...

Összeesküvés-elmélet: az e-autók önjelölt pápájának döbbenetes kirohanása

A Tesla-vezér az olajcégeket és a médiát okolja a blamákért. Halálcsillagot épít ellenük.

A meleg katasztrofálisan hat az emberekre

Rosszabbul teljesítünk a hőségben, ez már a világgazdaságot is befolyásolja.

Merkel nagy bejelentést tett: Németország egyik legsúlyosabb problémáját oldanák meg

A rohamtempóban emelkedő albérletárak miatt a német kormány egy összesen 6 milliárd eurós lakásprogramot tervez elindítani, amelynek keretében...

Én is így parkoltam. Aztán 8 éves lettem. - Csípős szövegű kártyák a bunkón parkoló sofőrök ellen

A Parkoló Gorilla egyszerre vállalkozás és közösség.

Türelmi időt kér a BKIK a vállalkozásokat fenyegető GDPR-bírságok kiszabására

A GDPR előírások betartására vonatkozó bírságok kiszabásának elhalasztását kéri a BKIK a kormánytól. Az Európai Unió új adatvédelmi rendelete péntek hatályba lépett, az adatvédelmi hatóság már ellenőrizheti a szabályok betartását, és szigorú bírságot szabhat ki a vállalkozásokra.

Több száz üzlet akadt fenn az adótraffipaxon

Egy hetet kapnak az önellenőrzésre.

Milliárdok ömlenek a magyar ingatlancsodába - Indokolt a mánia?

Legutoljára tavaly augusztusban volt kisebb tőkekiáramlás az ingatlanalapoknál, egyébként töretlen a népszerűségük: csak idén áprilisig közel...

Fonálféreg a sárgarépában?

G. Csaba kérdése: Hogyan tudok védekezni sárgarépában a fonálférgek ellen?

Nincs több haladék, néhány óra múlva eldőlhet Olaszország sorsa

Az olasz államfő vasárnap este hét órára várja ismét Giuseppe Conte miniszterelnök-jelöltet, amikor is végleges döntés születhet a 84 napja...

Karácsony Gergely az önkormányzati munkára akar koncentrálni, így átadja mandátumát

Az önkormányzati választásokra és zuglói polgármesteri munkájára szeretne koncentrálni Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, ezért hétfőn benyújtja az országgyűlési mandátumáról szóló lemondását, helyét Kocsis-Cake Olivio pártigazgató veszi át - írja az MTI.

Itt a vég: bezár London legendás magyar étterme

A brit baloldal is kedvenc helyét gyászolja.

Elérhetővé vált több új erdészeti formanyomtatvány

Mintapéldákkal és kitöltési útmutatókkal segítenek a helyes kitöltésben.

Örökké zölden - örökzöld növényeink gondozása és védelme hónapról hónapra I. rész

Mit tehetünk, hogy örökzöld társaink is bírják ezt a szélsőséges időjárást: a kiborító meleget, a rendszertelenül érkező csapadékot, a párás napokat?

A 15 legértékesebb futballcsapat

Módosult a vizes élőhely létrehozását célzó pályázat

Módosult a Vízvédelmi célú nem termelő beruházások: vízvédelmi és vizes élőhely létrehozása, fejlesztése című VP4-4.4.2.2-16 kódszámú felhívás.

Nem adja épületeit a CEU akkor sem, ha költöznie kell

Konkrét tervek egyelőre nincsenek az épületek hasznosításához, de igyekeznek új funkciókat találni azoknak, ha muszáj lesz. Azok a hallgatók, akik Budapesten kezdtek, Budapesten is fejezik be tanulmányaikat, erre a magyar törvények biztosítanak lehetőséget Fodor Éva rektorhelyettes szerint.

Praktikus megoldások a bálák elhelyezéséhez - Innovatív bálagyűjtők

Az elkészített bálák táblán belüli elhelyezkedése lényegesen befolyásolja a bálák gyűjtését és szállítását. Az elmúlt évben két új innovációval is találkozhattunk. A Krone a hasáb nagybálák, a John Deere a hengeres nagybálák rendezésére alkalmas berendezéseket mutatott be.

Észak-Írország maradna

Észak-Írországban a Brexit szavazáson eleve a maradás győzött (56% maradni, 44% kilépni), viszont mára a határkérdés megoldatlansága miatt a kilépni akarók aránya összeomlott, már csak...

Nem sikerült bizonyítani a kartellgyanút papírzsepiügyben

Három éve vizsgálódott az ügyben a GVH.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2019 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2018