arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Ötvenezer forintos címletű érmét bocsátott ki a jegybank

A Magyar Nemzeti Bank Árpád-házi Szent Piroska megnevezéssel 50 000 forintos címletű arany és 2000 forintos címletű rézötvözetű emlékérmét bocsátott ki.

Gyatra a magyar alma, de ekkora pofonra nem számítottak a termelők

Csak ipari célra lehetne felhasználni a hazai termést, de a léüzemek már leálltak. Az őszi almabotrány alatt egyszerűen megrohadtak a fáról lehulló gyümölcsök.

Túlóra-kifizetés: így oldjuk meg okosban

A munkáltatók nagy része továbbra sem vezeti a munkaidő-nyilvántartáson a rendkívüli munkaidőt, feltehetően azért, mert zsebből zsebbe történik az ellentételezése.

Az MNB tehetetlen a tranzakciós adót ügyfelekre terhelő három bankkal szemben

Idén a 20 ezer forintnál alacsonyabb összegű átutalásoknál eltörölték az állam zsebébe vándorló tranzakciós illetéket. Néhány hazai pénzintézet azonban nem építette be a változást a díjszabásába, vagyis az ügyfelek ugyanannyit fizetnek, mint korábban. Az MNB-nek, mint felügyeleti szervnek nincs hatásköre arra, hogy a számlaköltségek csökkentését kikényszerítse.

Bezár egy budapesti bevásárlóközpont

Bezár a Zuglóban található Récsei Center bevásárlóközpont, miután annak helyén hamarosan korcsolyapálya épül - írja a 444.hu. A Thököly...

Ennyiért tankolhatunk a hétvégétől

Az újabb, pénteki gázolaj áremeléssel így alakulnak a számok.

Itt van az új 50 ezer forintos érme

Emlékérméket adott ki az MNB Szent Piroska tiszteletére.

Az egekbe emelkedhet a kék arany ára?

A csapból is ez a befektetési lehetőség folyik.

Márki-Zay Péter: Inkasszót tett a NAV egy vásárhelyi önkormányzati cégre, veszélyben a bérek

Zárolta egy hódmezővásárhelyi önkormányzati cég számláját a NAV, ez veszélyezteti a dolgozók bérének kifizetését, és több városi intézmény működését is.

A személyes profil törlése lenne a megoldás?

Vajon vannak olyanok, akik az adataik tudatosabb védelmét, a social média biztonságosabb használatát tűzik ki célként?

Nehogy pórul járjon! Tájékozódjon a díjköteles útakról!

Érdemes pontosan tájékozódni a díjköteles úthálózatról, hogy az autósok elkerülhessék a bírságot hívja fel a figyelmet az Autopalyamatrica.hu.

10 szupertitkos csodafegyver, amiről nem is gondolnád, hogy létezik

Gondoltad volna, hogy legalább 50 éve létezik már olyan fegyver, mellyel észrevehetetlenül szívrohamot lehet előidézni a gyanútlan áldozatban...

A várakozásokon felül nőtt a magyar gazdaság

Nagyon jól teljesített a magyar gazdaság az elmúlt évben - mondta Regős Gábor, a Századvég közgazdásza péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Megszólalt a bezáró budapesti bevásárlóközpont - Mégsem húzzák le a rolót?

Bezár a Zuglóban található Récsei Center bevásárlóközpont, miután annak helyén hamarosan korcsolyapálya épül - írta meg a 444.hu. A Thököly...

Van egy európai ország, ahol már a küszöbön van a nyugdíjkatasztrófa

Németországban a jelenleg 55-65 éves generációnak megy a legjobban a sora. A következő években viszont nyugdíjba vonulnak a baby boomerek,...

Milyen szőlőtermés várható? - Vince megmutatja.

Vasárnap Ópusztaszeren kiderülhet, milyen termésre számíthatnak majd ősszel a szőlősgazdák, a nemzeti történeti emlékparkban Vince-napi vesszővágásra várják a látogatókat, akik újbort is kóstolhatnak.

A minimálbér-emelés pozitív hatásai

A magasabb fizetés mellett számos egyéb előnnyel is jár a megemelt minimálbér, így például nagyobb értékű céges ajándékot lehet adni az év végi partikon, illetve a korábbinál jobb helyet választhatnak maguknak a sportrajongók a lelátókon. A Deloitte Magyarország összegyűjtötte, hogy milyen pozitív hatásokra számíthatnak a munkavállalók és a munkaadók.

Senki nem akar annyiért pályaudvart építeni Debrecenben, amennyi pénz van rá

Eredménytelenül zárult a debreceni főpályaudvar megvalósítására kiírt második közbeszerzési eljárás is, mivel a legjobb ajánlat szerinti...

Háromszázmillió forintos kárt okozott egy számlagyár

Háromszázmillió forintos kárt okozott a költségvetésnek egy számlagyár, amely hat budapesti székhelyű cég nevében fiktív számlákat állított ki - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-Dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.

Meghalt egy igazi amerikai mágnás

Ne keresd a tűt a szénakazalban, vedd meg inkább az egész szénakazlat - vallotta.

Élelmiszerharc dúl az ukránok és az oroszok között

Megtiltotta Oroszország többek között a búza, a napraforgóolaj, az édességek, a zöldségek és a gyümölcsök behozatalát Ukrajnából. A tilalom, amely több mint 50 termékre vonatkozik, válasz arra a korlátozásra, amelyet Ukrajna vezetett be a közelmúltban több, mint 30 orosz termékre. Élesedik az orosz-ukrán élelmiszerharc. [...] Tovább...

Árat emelt a Wizz Air és a Ryanair, drágább lesz a csomagfeladás és az elsőbbségi beszállás

Mostantól az utazási szezontól is függ, mennyit kell fizetni egy-egy feladott poggyászért - írja az Airportal.hu.

A jövő ételeit 3D nyomtatóval és lézerrel főzik majd!

Az ételek nyomtatása egyelőre kuriózum, távolról sem bevett gyakorlat. Egy amerikai fejlesztő fel szeretné gyorsítani a folyamatokat, és az ételeket nemcsak kinyomtató, hanem lézerrel meg is főző 3D nyomtatót épített.

A borsó-aknázólégy

Rendszertani besorolás A borsó-aknázólégy, a Liriomyza huidobrensis Blanchard (1926), az ízeltlábúak (Arthropoda) törzse, rovarok (Insecta) osztálya, kétszárnyúak (Diptera) rendjének Agromyzidae családjába tartozó Liriomyza genusba sorolható.

Kezdődik az eper szezon!

5 euró alatt van a görög eper kilója januárban és finom is. Ennél olcsóbban főszezonban sincs minőségi eper - a legnagyobb jó az összenyitott közös...

Nem az a megdöbbentő, hogy mennyit nyert Mészáros a közbeszerzéseken - hanem az, hogy honnan kapja a pénzeket

Több száz milliárd forint értékben nyert tavaly tendereket Mészáros Lőrinc, mögötte szorosan Szíjj László, utána pedig kettejük közös üzlettársa, Varga Károly végzett. Mészáros tendereinek 93 százalékát az Európai Unió fizeti.

Elkezdődött a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági vására

Megnyitott a berlini Nemzetközi Zöld Hét. Magyarország 12 kiállítóval, 600 négyzetméteren várja a látogatókat.

Megéri a nőknek a kedvezményes nyugdíjba vonulás?

A hosszú munkaviszonnyal rendelkező nők nyugdíjkedvezményének megteremtése a nők kettős családi és munkahelyi szerepvállalásának ellátását igyekszik megkönnyíteni.

Eddigi legjobb évét zárta a Dacia autógyár

Eddigi legjobb évét zárta tavaly a Renault csoporthoz tartozó román Dacia autógyár, amely az előző évinél 7 százalékkal több, összesen 700 798 gépkocsit értékesített 2018-ban.

Felemelkedőben a Közel-Kelet halászati nagyhatalma

Az új kínai selyemúton Omán lehet az egyik tengeri kulcsállam. Kérdés, milyen áron.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2020 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2019