arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Sok lesz az eső a héten - mutatjuk, hogy hol

Az előttünk álló héten záporos, zivataros időre kell készülni. Különösen a hét közepén és elsősorban az ország északkeleti felén várható kiadós csapadék, mely a növények számára már jól jön majd. Ekkor ezeken a területeken pár fokot csökken a hőmérséklet, de alapvetően marad a nyári meleg. Nagy forróság azonban továbbra sem várható, viszont gyakran lesz szeles az idő.

Százmilliárdos kártérítést is követelhetnek az Orbán család ügyvédjétől és társaitól

Ezer hiba kellene ahhoz, hogy felmondják a 4,8 milliárdos külső tanácsadói szerződést. Nem elég hozzá az Európai Bizottság javaslata a több mint 100 milliárdos támogatásmegvonásról.

Mi történt? Hiába virágzik az uborka, nincs rajta termés

Sz. Zsigmond kérdése: Uborkát ültettem, rengeteg a virág rajta, de uborka nincs. Tud valaki megoldást?

Nehéz megszabadulni ettől az agresszív gyomtól

Hogyan védekezhetünk az aranka fajok ellen?

Pogátsa Zoltán: hosszú távon nagy a baj

A következő években a paksi orosz és a kínai hitel, a Belgrád-Budapest gyorsvasút elősegíthetik Magyarországon a növekedést, de később ezek már súlyos államháztartási hiányként üthetnek vissza. Ezek nem értelmes beruházások, de törleszteni kell majd őket, - véli Pogátsa Zoltán közgazdász, a Nyugat-magyarországi Egyetem docense.

Új áruházat nyitott a Lidl, megmutatjuk, hol

Tavaly hét CBA boltot vett át az áruházlánc és sorra újítja fel őket.

Miskolctapolcai Közép-Európa legjobb olasz étterme

Idén a miskolctapolcai Avalon Ristorante nyerte el a Közép-Európa legjobb olasz étterme címet.

Rendkívüli állapot Floridában: itt a mérgező algaszörny

Soha nem látott mértékűre nőtt a toxikus algainvázió.

Munka törvénykönyve: ezek a változások várhatók még az idén

A GDPR követelményeinek való megfelelésre törekvés mellett nem árt tisztában lennünk a munka törvénykönyvének (Mt.) 2018-ban már hatályba lépett, vagy az év során később hatályba lépő változásaival. Az RSM Hungary szakértőjének segítségével áttekintjük ezeket a változásokat, az újdonságokat igyekszünk gyakorlati oldalról is bemutatni, a munkáltatók és alkalmazottaik dolgának megkönnyítése érdekében.

Édes élet: Mészáros Lőrinc cukorgyárat vásárolt

Mészáros cége júniusban még csak 75%-os tulajdonrészt birtokolt a tiszapüspöki isocukor-előállítóból, a mai nappal viszont egyedüli tulajdonossá vált.

Kósa Lajos elmehet tanulmányútra New Yorkba nyugdíjas ügyben

Külön programot dolgoztak ki, hogyan lehet tovább foglalkoztatni az időseket.

Dinnyeárháború: egymás alá licitálnak a nagy áruházláncok

A 100 forintnál drágább görögdinnye már nem megy és elmaradt a vásárlói roham is.

Nagy visszahívási hullám a briteknél, nemcsak a lisztéria miatt

Az intézkedés több áruházláncot is érint.

Vajna Tímea megvette Budapest legnépszerűbb fánkozó-láncát

Vajna Tímea immár négy fánkozóval rendelkezik, a Mr. Funk ugyanis felvásárolja a The Donut Library-t. A cégben közvetve a milliárdos kormánybiztos, Andy Vajna is érdekelt.

Lefagyott az OTP netbankja

Technikai okokból elérhetetlen a netbank.

Zuhanórepülésbe kezdtek az olajárak

Enyhülhetnek a Teherán ellenes amerikai szankciók és kivételezettek vehetnek iráni importolajat.

Ritka könnyű magyar diplomával munkát találni

Hat magyar frissdiplomás közül öt el tudott helyezkedni.

Nem csak a foci miatt strandolnak kevesebben az Adrián

A labdarúgó-világbajnokság sovány kifogás a júliusi kezdéshez, júniusban sem nőtt a vendégéjszakák száma a tavalyihoz képest, nagyobb erőfeszítéseket kell tenni a vendégek számának növelésére - vélekednek Horvátországban.

Kiszervezték az állami gondozást, a legszegényebb megyékben startoltak rá a lehetőségre

Egyre több gyermek nem tud a családja körében nevelkedni, különösen 2010 óta növekszik a szakellátásba kerülők száma. Annak ellenére, hogy közben egyre kevesebb gyermek van. Arányaiban tehát még gyorsabban nőtt azok száma, akiket vagy a családjuk nem akar/tud nevelni, vagy kiemelik a családoktól. Míg a rendszerváltás környékén 10 ezer gyermekből 101 gyerek került ellátásba - [...]

Régen minden rosszabb volt rovatunk

Felfegyverzett nemzetek

Minden egyes amerikaira, nőre, férfire és gyermekre több mint fejenként egy kézifegyver jut. Egyetlen más nemzet, még a polgárháborús övezetnek számító Jemen sem ennyire felfegyverzett.

Új Ginop-felhívás a láthatáron: 2,4 milliárd forint a jogszerű foglalkoztatást célzó szolgáltatásnyújtás támog...

Elindult A jogszerű foglalkoztatást célzó szolgáltatásnyújtás támogatása című (Ginop-5.3.3-18) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése tájékoztatott a kormány a hivatalos pályázati portálon.

Új tagja lesz az Európai Uniónak - Már megkezdődtek az előkészületek

Macedónia és az Európai Unió között a jövő év júniusában kezdődhetnek meg a hivatalos csatlakozási tárgyalások, az előkészítő folyamat...

Kereskedelmi szövetség Japán és az EU között - Trump lehet a vesztes?

Aláírták az átfogó szabadkereskedelmi megállapodást az Európai Unió és Japán vezetői kedden Tokióban, ami a felek reményei szerint ellensúlyozza a Donald Trump amerikai elnök kereskedelempolitikája által szabadjára engedett protekcionista erőket.

Egy konkrét példa arra, hogyan lőtte lábon magát Amerika a vámokkal

Nem csak a külföldi, de a hazai mosógép is megdrágult, és a teljes amerikai piac szenved.

Magyar fiatalok algoritmusa mondja meg, hogyan alakul a vércukorszint a következő hat órában

A Diabtrend ambíciózus szakdolgozatként indult, a startupot alapító ikerpár és öccsük most a Falling Walls Venture verseny berlini döntőjére készülnek.

Mintha nem lett volna 2008 - Mit művelnek a magyarok?

Csak júniusban több mint 40 milliárd forint áramlott a hazai ingatlanalapokba, ezzel a kategória piaci részesedése már elérte a 20%-ot. A Bamosz...

Mészáros Lőrincé lesz Európa egyik legnagyobb izocukor gyára

Kárpáti László, a Tiszapüspöki gabona-feldolgozó és izocukor előállító üzem alapítója értékesíti kisebbségi tulajdonrészét.

Mindannyian fizetjük, hogy Debrecenben nyit gyárat a nagy német gépgyártó

A kormány 5,5 milliárd forintot adott a beruházáshoz.

Na most akkor váltsunk vagy ne? Szavazzon.

Nehéz megmondani, hogy kit zavar a tegeződés és ki az, akinek kifejezetten jól esik, sőt akár a baráti üdvözlés jeleit fedezi fel benne. Ezért kérjük Önt is, hogy egy kattintással segítsen dönteni.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2019 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2018