arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Az új kormány már nem fog uniós pénzek sorsáról dönteni

A 2014-2020-as európai uniós fejlesztési ciklus teljes keretének már csak 8 százalékát, 708 milliárd forintot kell odaítélni a pályázóknak - olvasható a Világgazdaság keddi számában. Vagyis a választások után legfeljebb ennyi pénz sorsáról dönthet az új kabinet.

Beszakadt a Facebook, Zuckerberg köddé vált

A közösségi oldal alapítója a világ leggazdagabb embereinek rangsorában is lecsúszott.

Kastélyuk is van Matolcsyéknak, egy köpésre a luxusvillájuktól

Ezt a jegybankelnök másik fia vette, de ugyanúgy Matolcsy unokatestvérének bankja adta rá a pénzt.

Megjelent a rettegett halálkereszt Európa felett - A németek sem menekültek meg

Sorra jelenik meg a "halálkereszt" az európai részvényindexek grafikonjain, az Euro Stoxx 50 és az FTSE 100 után most az Euro Stoxx 600 és a DAX...

Utópisztikusan túlzásba vitték a vécéevolúciót Kínában

Császári miliő az okosvécékkel felszerelt toalettpalotákban. A papírral nagyon spórolnak.

Már csak pár napra elég Magyarország gáztartaléka

Szinte teljesen kiürültek a hazai kereskedelmi földgáztárolók - írta a Magyar Nemzet. A 4,4 milliárd köbméter összkapacitású állami tulajdonú...

Felmérték a magyarországi autószervizeket, meglepő eredményeket kaptak

Az országban felmért több mint ötezer autószerviz ötöde már nem létezik a bejelentett telephelyén, és kevesebb mint fele folytat szerviztevékenységet, illetve rendelkezik az ehhez szükséges műszerekkel, berendezésekkel.

Halálos balesetet okozott az Uber önvezető autója

Ez az első eset, amikor önvezető autó okoz halálos balesetet.

A Facebook botrány megrázó következményekkel járt

A hétvégén robbant ki a Facebook körüli adatkezelési botrány, hétfőn a céget nagyon megbüntették a befektetők.

Krétával rajzolta a Word-öt a táblára a tanár, a Microsoft gépeket küldött az iskolának

Óriási népszerűségre tett szert egy fotó az interneten, melyen egy ghánai tanár számítógépek híján, a táblára rajzolta fel a Word kezelőfelületét, és így oktatta a diákokat. A Microsoft-hoz is eljutott a kép, akik gépeket küldtek az iskolának - írja a hvg.hu.

Orbán szerint jár egy új sportuszoda Hosszú Katinka városának

Nettó 6 milliárd forintos beruházásról van szó.

Bejött az RTL-nek a hosszú hétvége

A TV2 csütörtökön és pénteken is a megszokott hétköznapi műsorait tolta, az RTL viszont egyedi műsorokkal készült. Utóbbi taktika jött be jobban.

Az elmúlt évek legnagyobb sikertörténete volt Magyarországon - Most mégis betonfalba ütközhet

Az elmúlt években nem volt nagyobb sikersztori a magyar gazdaságban, mint a foglalkoztatás rekordszintre emelkedése és a munkanélküliség dinamikus...

Az autószervizeknek csak a fele végez szerviztevékenységet

Az országban felmért több mint ötezer autószerviz ötöde már nem létezik a bejelentett telephelyén, és kevesebb mint fele folytat szerviztevékenységet, illetve rendelkezik az ehhez szükséges műszerekkel, berendezésekkel - írja az MTI.

A Szex és New York sztárja indul New York állam kormányzói tisztségéért

Cynthia Nixon, a Szex és New York című sorozat egykori sztárja színészi karrierjét politikai pályára cseréli, és elindul New York állam kormányzói tisztségéért. Ha Nixont megválasztják, ő lesz New York állam első női kormányzója - írja az MTI.

A választás egyértelmű

Orosz disszidensek Nagy-Britanniában (főleg Londonban): egyre többen és többen vannak. Szabadon elhagyható a rendszer kalitkája és meg is teszi, aki rendelkezik jól felhasználható tudással és...

Lakásfelújításba kezd? Nézzen körbe, hogyan lehet olcsón megúszni!

Összehasonlítottuk, hogy hol és hogyan érdemes személyi kölcsönt igényelni a felújításhoz.

Építsen bontott téglából palotát!

Nagyon komoly mennyiségű szerves anyag halmozódik fel minden betakarítás után. Mit tegyünk a szármaradványokkal? Hogyan akadályozható meg a talaj elsavanyodása? Hogyan segít a mikrobiológiai támogatás?

Nagy beruházást hajt végre a Heineken Hungária

40 új munkahely jön létre, és a sörből is több lesz.

Kösz, Obama! Csúcsot döntött az árfolyam, 600 millió dollárral lett gazdagabb a Netflix vezér

Nem elég, hogy a Netflix várhatóan Obamáékat is megszerzi, részvényeik közel 10%-ot emelkedtek az elmúlt hónapban.

Trump nagyszabású tervet jelentett be az opiátválság leküzdésére

Donald Trump amerikai elnök New Hampshire-ben hétfőn előterjesztette kormányzata elképzeléseit az opiát tartalmú kábítószerek és gyógyszerek...

Elképesztő károkat okoz a cigi Indiában

Több mint félmillió gyerek gyújt rá naponta az ázsiai országban.

Tippeljen: hányféle adófajta van most Magyarországon?

Áfából származott a legnagyobb bevétel, az egyszerűsített adónemek közül a katások fizették a legtöbbet az államkasszába.

Az árhullám előcsalta a tilosban járó horgászokat

A halőrök a Felső-Tisza mentén tartott ellenőrzés során első ízben egy gereblyést fogtak el, majd egy kisszerszámos halászt értek tetten, aki a jogszabályi előírásokat megszegve halászott.

Hozzátartozói nyugellátások - árvaellátás

Árvaellátásra az a gyermek jogosult, akinek szülője öregségi nyugdíjasként halt meg, vagy rendelkezett a halála időpontjában betöltött életkorra előírt mértékű szolgálati idővel.

Felmérte a szervizeket a Bárdi Autó portálja

Az országban felmért több mint ötezer autószerviz ötöde már nem létezik a bejelentett telephelyén, és kevesebb mint fele folytat szerviztevékenységet, illetve rendelkezik az ehhez szükséges műszerekkel, berendezésekkel - derült ki Bárdi Autói szervizkereső portálja által készített felmérésből.

Gulyás luxushúsból: exkluzív étteremlánc nyit egységet a Clark Hotelben

A világszínvonalú marhahúsokkal és enteriőrrel nyit a Clark Hotel étterme. A gasztrovállalkozónak a hírhedt Scheer-Garancsi párossal is szóba kellett állnia, de hogy az ország legszebb helyszínén ehhez méltó legyen a vendéglátás, az nem a szokásos balkáni mutyizások útján dőlt el.

A Facebook zakójába beleremegett egész Amerika

Hétfőn keményen büntetik a vezető amerikai részvényindexeket, különösen rosszul teljesítenek a technológiai papírok. Az esést a Facebook...

Van kérdése a lombtrágyázásról? Segítünk.

Mi a lombtrágyázás lényege, mik az előnyei, mikor és hogyan érdemes alkalmazni? Kiderül a cikkből.

Még többet lát a NAV

A pénztárgépek után július 1-től az ital-automaták forgalmára is rálát a NAV - olvasható a nemzetgazdasági tárca közleményében.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2019 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2018