arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Így változik a társadalombiztosítási törvény

Az év végi jogszabályváltozások idén kiemelten érintették a társadalombiztosítás területét, változott a TB-törvény. A legfontosabb tudnivalókat az RSM Hungary foglalta össze.

Kihullhat a Fidesz a Néppártból - de mi köze ehhez Sorosnak? A hét sztorija

A héten mutatta be a Bölcsek Tanácsa a Fideszről készült jelentését az Európai Néppárt elnökének, Donald Tusknak. De mi a Fidesz-Néppárt balhé lényege? Ki akar kirúgni kit és miért? Hihetünk-e a függő és független médiának? Mire gondol Soros György egy New York-i felhőkarcoló 13. emeletén? És hogy jönnek ide a Marslakók? Tíz kérdés, tíz válasz munkatársunk, Wéber Balázs kommentárjában.

Viszik a pénzt a távozó britek, csúcstalálkozót hív össze az Európai Tanács elnöke

Nagy-Britannia távozásával kevesebb lesz a tagállamok közt elosztható pénz. Brüsszel szerint gyorsan át kell beszélni, hogyan tovább.

Hongkongban kihirdették az egészségügyi vészhelyzetet

Egészségügyi vészhelyzetet hirdetett ki Hongkonban szombaton Carrie Lam, a különleges közigazgatású kínai terület kormányzója a koronavírus terjedése miatt. Ez egyebek között azt jelenti, hogy korlátozzák a terület fizikai kapcsolatát az anyaországgal, ahol már 41-en vesztették életüket a koronavírus okozta tüdőgyulladásban, és csaknem 1300-an megfertőződtek.

Rákkeltő kekszet kellett visszahívni a magyar boltok polcáról

Határérték feletti glicidil-észter tartalom miatt visszahívtak egy orosz eredetű kekszet, melyből Magyarországra is érkezett.

1100 ember halhatott meg, amiért leállították a német atomerőműveket

A hosszabb távú hatásokat nézve a német atomerőművek leállítása csakis kárt okozott.

Egyelőre senki sem akarja kidolgozni a Paks II. Nemzeti Munkaerő Közvetítőt

A jelek szerint elsőre túl szigorú feltételeket szabhatott a Miniszterelnökség annak a tendernek a keretein belül, melynek célja, hogy felmérjék a rendelkezésre álló munkaerőt a Paks II. beruházás érdekében.

Teljes pályazár az M3-ason

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az M3-as autópályát Miskolc felé a 49-es kilométernél, Kerekharaszt térségében. A balesetben többen megsérültek. Az autópálya Budapest felé vezető oldalán is forgalomkorlátozásra kell számítani - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szombat délután.

Az 5G ellen tüntettek Budapesten és Győrben

Bizonyítsátok be, hogy ártalmatlan! - volt olvasható néhány transzparensen.

Ide költözhetnek a magyar luxusnyugdíjasok

Kastélyba és hotelből átalakított luxus házba is várják manapság a pénzes nyugdíjasokat és a számlát fizető hozzátartozóikat. Az üzlet még csak most kezd bimbózni, a kilátások egyre jobbak, a kereslet csak növekedhet állítják azok, akik még idejében belekezdtek. Ugyanez érvényes a magánkollégiumokra is, amikből szintén egyre több nyílhat.

Nem kell új kézicsarnokot építeni a 2024-es Eb-re

Nem igényel infrastrukturális beruházást Magyarországon a 2024-es magyar-osztrák-svájci közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság - jelentette ki Kocsis Máté, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke szombaton Stockholmban.

Öldöklő küzdelem indult a század legfontosabb erőforrásáért, a homokért

A városi lét alapvető eleme a homok, amelyet a természetet egyre látványosabban kizsigerelve bányásznak. A konfliktusban Mexikótól Indiáig ölnek meg embereket.

A Netflix minden játékszabályt felrúgva változtatta meg a filmipart

Elmagyarázzuk, hogy mit is jelent a streaming, hogyan alakult ki, és bemutatjuk a legnagyobb piaci szereplőket is.

Moratóriumot hirdet az arcfelismerő rendszerekre a Google és az EU is

Moratóriumot vezetne be az EU az arcfelismerő rendszerek nyilvános használatára, de a Google is támogatja a technológia ideiglenes halasztását. Közben egy aprócska start-up cég, a Clearview AI egy három milliárd képet tartalmazó gigantikus méretű adatbázist épített fel arcfelismerő rendszeréhez.

Ezeket használhatod a Google és a Facebook helyett, ha meguntad, hogy a Nagy Testvér mindent lát

Nem tárolják a keresési előzményeinket, blokkolják a felhasználók nyomon követését és e-mail titkosítást is ígérnek.

Figyelmeztetést adott ki a magyar kormány a kínai koronavírus miatt

Jelenleg senkinek nem ajánlott a kínai Hubei tartományba utazni, mert a hatóságok a koronavírus miatt teljesen lezárták, így nem lehet elhagyni sem - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.  

Ezekről a termékekről mindenki elhiszi, hogy a drágább egyben jobb is

Itt a magyarázat, hogy miért.

Készpénz nyilvántartása pénztárgéphasználat mellett

Mi van a kasszában? Hogyan dokumentálhatók kötelező pénztárgéphasználat mellett a különböző készpénzes ügyletek? Olvasói kérdésekre Szolnoki Béla adószakértő, könyvvizsgáló válaszolt.

A japán igazságügyminiszternek írt nyílt levélben tálalt ki a volt Nissan vezér

A japán igazságszolgáltatási rendszer és a japán nacionalista vállalati törekvések áldozatának állítja be magát a dollár tízmilliók sikkasztásával vádolt Carlos Ghosn. A Nissan-vezér a Financial Times hasábjain nyílt levélben konkrét vádakkal támadta Maszako Mori japán igazságügy-minisztert, illetve a hatóságokat.

Hogy igazán beinduljon a tavasz: az okos kertész februári teendői

Bár még csak a tél derekán járunk, de a tavasz közeledik, és addig még sok teendőnk van a kertben. Nézzük, mik is ezek. [...] Tovább...

Olcsón készültek, mégis kasszasiker filmek lettek

Kockázatos üzlet a filmgyártás, különösen ott, ahol a producerek a saját pénzüket és egzisztenciájukat viszik vásárra. Az alábbi filmek gyártói biztosan sok pezsgőt felbontottak, hiszen minimális költségvetésből tettek szert busás nyereségre.

A kínaiak jobban teszik, ha nem fognak kezet egymással - sikerült izolálni a vírust

Vasárnapra 56-ra emelkedett a koronavírus áldozatainak száma, nagyjából 2000 fertőzéses esetet jegyeznek. A vadhús értékesítését betiltották, a kézfogást nem javasolják - jó hír viszont, hogy sikerült izolálni a vírustörzset.

Csúcstalálkozót hívott össze az Európai Tanács elnöke

Csúcstalálkozót hívott össze február 20-ára az Európai Unió következő hétéves keretköltségvetésének megvitatására szombaton Charles Michel, az Európai Tanács elnöke.

Hátborzongató kéjgyilkosságok, szerelemféltések nyomában

Hogy mi a közös Rudolf trónörökös halálában, valamint egy ismeretlen hasfelmetszőben, illetve egy évtizedekkel később élt pesti alvilági gyilkosban? Magyarázat kevés, legenda, találgatás, rejtély annál több van ezekben a furcsa bűnügyekben.

Kutyafogat a Mátrában

Őszi színeit öltötte magára a Mátra. Az erdő sárgán hullámzik a hegyek-völgyek vonulatán, amíg a szem ellát. A megnyugtató csöndben különös hang üti meg a fülemet Mátrafüredhez közeledve. Kutyaugatás; de nem egy, nem kettő. Hamarosan kiderül, hogy harminckilenc kutya kelti a hangzavart. A kutyák körül Hering Tamás serénykedik, ugyanis túrázókat vár.

Brutális fordulat az esztergomi Suzuki gyárban: minden megváltozik 2020-tól

Bíróságon folytatódik Vitray Tamásék válása: a közös vagyon sorsa a tét

Családi házuk sorsa a tét.

Koronavírus: az Egyesült Államok evakuálni készül állampolgárait a járvány epicentrumából

Az Egyesült Államok evakuálni készül konzulátusának személyzetét és más amerikai állampolgárokat a tüdőgyulladást okozó járvány epicentrumának számító kínai Vuhanból - jelentette be az amerikai külügyminisztérium szombaton.

Rengeteg magyar kúrálja így magát: csalás, tévedés áldozatai mind

Mutatjuk a szakértő tanácsait.

Vendég a tundrákról - A kis sólyom

A kis sólyom vagy, ahogy korábban hívták, törpe sólyom hegyes szárnyú, gyors röptű madár. A kiszínezett öreg hím nagyon szép, fejtetője sötét palaszürke finom fekete vonalkákkal, háta, felső farkfedői, valamint válltollai palakékek, faroktollai hamvas szürkék csúcsukon keskeny fehér végszalaggal, előtte széles, fekete harántsávval.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2021 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2020