arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

78 km vonattal: ami 20 éve 75 perc volt, ma már 95

Rohamtempóban fejlődik a magyar vasúti közlekedés, kérdés, hogy pontos melyik irányba is.

Soha nem volt még akkora pánik, mint 30 éve - kell-e újra rettegnünk?

Kerek évfordulóhoz érkezett a New York-i tőzsde történetének legnagyobb zuhanása. A fekete hétfőként emlegetett napon, 1987. október 19-én 22 százalékot zuhant a tőzsdeindex.

Jön a büntetés, ha elmegy az áram

Az 50 kW feletti teljesítménnyel rendelkező szolárparkok esetében is elvárás a villamosenergia-hálózat távfelügyeleti rendszerébe történő integrálása.A Phoenix Contact fejlesztése révén tavaly több mint 700 000 ügyfélnél sikerült a jelentkező hiba beavatkozási idejét 3 perc alá szorítani.

Ab: A szomszédos telek tulajdonosát ügyfélnek kell tekinteni

Az Alkotmánybíróság megsemmisítette a Debreceni Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 5.Kpk.30.026/2017/7. számú végzését, kimondva: A közigazgatási perben a bíróság nincs a közigazgatási határozatban megállapított tényálláshoz kötve, és a jogszerűség szempontjából felülbírálhatja a közigazgatási szerv mérlegelését is. A szomszédos telek tulajdonosát pedig ügyfélnek kell tekinteni.

Itt a családi viszály vége: kiderül, kié lesz Komár László mesés vagyona

Öt éves herce-hurca végére tesznek pontot.

Egyetlen pillanat alatt tönkremehet egy vállalkozás

Öt éve folyamatosan emelkedik a három napon túli gyógyulással járó munkahelyi balesetek száma: 2016-ban meghaladta a 23 ezret, míg az idei első félévben közel tízezer balesetet szenvedtek el a magyar munkavállalók. Munkáltatói felelősségbiztosítás nélkül dolgozójával együtt könnyen a vállalkozás is a nyakát szegheti.

Karácsonyi ajándékot ad a kormány a nyugdíjasoknak

A kormány azt javasolja, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is kapjanak karácsony előtt 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok.

Lehet mégsem ússza meg a Volán, hogy hallgatott Mészáros vízéről

Polt Péter már a főügyészséghez utalta az ügyet.

Könnyebb lesz Ausztriába menni a munkavállalóknak

Ausztriába ingázó munkavállalókat segítő projekt indult a Nyugat-Dunántúlon.

Egy törvény miatt mondhatott le milliárdjairól Soros

Soros György 18 milliárd dolláros ajándéka felkeltette a világ figyelmét és kiváltotta a média dicséretét. Egyrészt Soros irodája évtizedek óta mesterien kommunikál, másrészt a liberális oldalon szinte szentként kezelik a világ egyik legsikeresebb spekulánsát.

Banánválság: örökre eltűnhet a Föld legnépszerűbb gyümölcse

A mindenki által ismert banánfajta éveken belül kipusztulhat. De mi ennek az oka?

Zseniális bővítmény Gmail-fanoknak

A Meetingbird nevű Chrome-bővítmény sokak életét megkönnyítheti.

Jön a pénzeső a nyugdíjasoknak - Ekkor számíthatnak rá

Az év végéhez közeledve a nyugdíjasok több tízezer forintos extra juttatást is kézhez kaphatnak a kiegészítő nyugdíjemelés, a nyugdíjprémium és az Erzsébet-utalvány képében. A nyugdíjemelés és a nyugdíjprémium a novemberi nyugellátással fog megérkezni, azonban az Erzsébet-utalványról még keveset tudni, a tervek szerint valamikor karácsony előtt számíthatnak rá a nyugdíjasok. A közelmúltban már igen sokat lehetett [...]

Minimum félmilliós nettó, ingyen szállás: idősgondozókat keresnek

Szakképesítés sem kell hozzá.

Baj van a gépjárműadóval

A magyar gépjárműadó nem összeegyeztethető az Európai Unió és Törökország között létrejött társulási megállapodással, az adó ugyanis vámmal azonos hatású díjnak minősül, amelynek kivetését tiltja a megállapodás.

Gond van az EUB szerint a magyar gépjárműadóval

A magyar gépjárműadó nem összeegyeztethető az Európai Unió és Törökország között létrejött társulási megállapodással, az adó ugyanis vámmal azonos hatású díjnak minősül, amelynek kivetését tiltja a megállapodás - ismertette döntését az Európai Unió Bírósága csütörtökön.

Az AVIA teherautó újjászületett

Ha az AVIA teherautókat megemlítjük, akkor az idősebbeknek legtöbb esetben az 1967-től Renault/Saviem licenc alapján gyártott cseh teherautó jut az eszébe, amelyekből a '70-es és '80-as években kis hazánkban is sok ezer rótta az utakat és szállította az árukat.

Nyugdíj-kiegészítés: sokakat elzárnak tőle a minimális fizetendővel

Egyre magasabb összegű befizetést várnak el a nyugdíjpénztárak.

42 százalékkal drágábban fognak dolgozni Mészárosék

A most megjelent hirdetmények szerint összesen 14 milliárd forint értékben nyertek el szennyvíz-telepek és csatornák felújítására vonatkozó munkákat Mészárosék.

Hatalmas razzia a szcientológusoknál: Budapestig érnek a szálak

Egyre több kérdés merül fel.

Szomorú jelentés: na ezért lépnek le a fiatalok Magyarországról

Ilyen hazai jövőképpel nem is csoda.

Brutálisan drágulhat az áram télen

Egyszerre sok minden összejön, és a kockázatot beárazzák a piacok.

Biztonsági okokból máshol tartják az EU-csúcsot

Az eredeti tervekkel ellentétben az Európai Tanács régi székházában rendezik meg az uniós állam- illetve kormányfők csütörtökön kezdődő kétnapos csúcstalálkozóját.

Veszélyben a chipes személyik tulajdonosai Szlovákiában

Személyazonossági igazolványok tízezreinek tulajdonosai veszélyeztetettek Szlovákiában az igazolvány sebezhetősége miatt.

Óriásit nőttek a magyar fizetések egy év alatt

Augusztusban 13,2 százalékkal voltak magasabbak a keresetek, mint egy évvel korábban,.

A Kúria döntött: hiába az ügytorlódás, határidő után nem szankcionálhat többé a NAV

A jövőben gyorsabban zárulhatnak le az adóhatósági eljárások.

Rohamtempóban fejlődik a vasút: 20 perccel tovább tart az út, mint 20 éve

A vasúti menetrend nem hazudik: Mátészalka-Debrecen, 78 km, most 95 perc.

Kínai, vietnami, pakisztáni vendégmunkások jöhetnek a magyar építőiparba

Akár 3-5 éven belül reális opció lehet kínai, vietnami, indonéz és pakisztáni vendégmunkások szerződtetése, hogy megoldják a magyarországi építőipari cégek munkaerőhiányát - mondta Scheer Sándor, a Market Zrt. elnök-vezérigazgatója a csütörtöki Világgazdaságban.

Kevesebb az esküvő, csődbe mennek a menyasszonyi ruhaboltok

Az online rendelés előnyeit szenvedik meg az esküvőhöz kapcsolódó cégek.

Az új büntetőeljárásról - II.

Az alábbiakban az új büntetőeljárási törvény áttekintésének részeként a személyi szabadságot érintő kényszerintézkedéseket ismertetjük. Az új kódexben a kényszerintézkedésekkel kapcsolatban érdemi változás látszólag nem történt, de ha jobban megnézzük az új szabályokat, akkor ez a kijelentés felülvizsgálatra szorul. 

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2018 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2017