arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Nagy dobásra készül egy német multi Nyíregyházán

A tervek szerint 6-6,5 millió eurót, azaz 1,8-2 milliárd forintot fordít jelenlegi telephelyének bővítésére az autóipar számára kezelő- és burkolati elemeket fejlesztő és gyártó Eissmann Automotive Hungaria Kft. Nyíregyházán.

Katasztrófához vezethet egyetlen hazai lottószelvény: te is vettél belőle?

Fogadjunk, erről is egyedül döntöttél.

Áll a bál a Tescónál: mégsem fogadták el a béremelést a dolgozók?

Megnőtt az esélye a Tesco-sztrájknak, az áruházláncnál törvényesen létrehozott sztrájkbizottság ugyanis péntek délután nem fogadta el a multicég által felkínált, és "sebtiben kommunikált" szeptemberi béremelés lehetőségét, amely 11-17 ezer forintos bruttó többletet kínál a dolgozóknak - írta a Magyar Idők online kiadása.

Évszázados magyar hagyomány révén egy német gazdagodott meg

A magyar kanászok (disznópásztorok) már évszázadokkal ezelőtt alkalmazták azt a módszert a sertéstartásban, amivel egy német vállalkozó az elmúlt években komoly haszonra tett szert. A módszer nem bonyolult, bárki használhatja, de a sertés húsával csodákat tesz. [...]Tovább...

Hova mennek még lefele az árak?

Megint egy hét az árcsökkenés jegyében telt. Mondhatni minden piacon ez vált jellemzővé és a háttérben továbbra is a kínálati nyomás áll.

Lelőtték a barcelonai gázolót

Tizenkét fős terrorista sejt szervezte a merényleteket.

Ingyen osztanak földet Kanadában

Ingyen osztanak földet a kanadai Yukon tartományban. A ramaty minőségű föld a terület történelme során nem vonzott túl sok farmert, meg úgy általában emberi lényt: a területen, ami nagyobb, mint Belgium, Dánia, Németország és Hollandia összesen, eddig csupán 40 ezren éltek.

Finnországban több embert megkéseltek, két halott

Még nem tudni, hogy terrorcselekményről van-e szó.

Eladták az egyik legismertebb magyar gasztroportált

Elkelt a Nosalty, ami jó ideje már nem csak egyszerű receptgyűjtemény.

Nagy változások jönnek az adózásban

Most már szinte biztos, hogy jövő év elejétől változik az adóigazgatás eljárási rendjének a rendszerváltást követően kialakult rendje, legalább is, ami az egyes eljárási előírások szabályozási rendjét illeti.

Elképesztő torlódás Hegyeshalomnál

A forgalom miatt kilométereken át torlódnak a járművek az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelő felé.

Fordulat a Tescónál: mégsincs alku a béremelésről?

Hatott a sztrájkfenyegetés, a Tesco belement az újabb béremelésbe.

Késeléses támadás Oroszországban

Nyolc járókelőt késelt meg egy férfi Szurgut városában. A támadót a rendőrök lelőtték.

Ez lehet a kulcsa a magyar-kazah összefogásnak

A mezőgazdaság a kazah-magyar gazdasági együttműködés motorja lehet jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Asztanában, miután egyeztetést folytatott Kairat Aituganov első mezőgazdasági miniszterhelyettessel.

Rosszul fizetik, stresszes a munkája? Ártalmasabb lehet, mint gondolná

Ha az embernek rosszul fizetett vagy stresszes munkája van, az többet árthat az egészségének, mintha munkanélküli lenne ezt állapította meg a Manchesteri Egyetem kutatói által publikált tanulmány.

Nem volt siekres az etiópok villamos projektje

A Magyar Nemzet értesülései szeruint most is a hangárban porosodnak a magyar fejlesztésű villamosok prototípusai Etiópia fővárosában, Addisz-Abebában.

Kifejezetten nőket választott célpontnak a turkui késelő

A támadón kívül a finn rendőrség még négy marokkóit vett őrizetbe, és még egy ember ellen nemzetközi körözést adott ki.

Még nem ma, de hamarosan megelőzhetőek lehetnek a gázolásos terrortámadások

Az autonóm vészfékek, hidraulikus útakadályok és önvezető járművek fejlesztéseivel idővel felvehetjük a harcot a rammingekkel szemben. Egyelőre azonban csak az út elején járunk a védekezésben.

Hetvenmilliárd jut a Dunakanyar turisztikai fejlesztésére

Felélénkülhet a Budapest és Esztergom közötti hajózás, több kerékpárút és több Duna-parti strand is létesülhet, illetve megújulhat.

Egyre valószínűbb, hogy lebénulnak a Tescók

A sztrájkbizottság péntek délután nem fogadta el a multicég által felkínált szeptemberi béremelés lehetőségét.

Két magyar már most 120 milliót kaszált a hétvégi lottón

De milyen játékon nyertek?

Az oroszokra építenek az ukránok

Hiába az Ukrajna és az Európai Unió között életbe léptetett szabadkereskedelmi megállapodás, továbbra is Oroszország számít az ország legfőbb gazdasági partnerének.

Erre figyeljen gyesen, ha nem a munkáltatójánál dolgozna

Gyesen levő anyuka, aki egy munkáltatónál passzív állományban van, tehát onnan ment el szülni, vállalhat-e más munkáltatónál munkát a gyes ideje alatt? Ez esetben van-e bármilyen kötelezettsége az anyukának a régi munkáltatója felé? Olvasói kérdésre dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász ügyvéd válaszolt.

Veszélyes ellenfelet szerezhetett magának Trump

Az Egyesült Államokban azt latolgatják, hogy mi várható Steve Bannon, a Fehér Ház stratégiai főtanácsadójának eltávolítása után.

A jogászok után újra a cukrászoké a terep a Hauerben

Nem lesz Hauer-krémes a nagy múltú pesti cukrászdában, amely a hétvégén nyit újra több mint tíz év kényszerszünet után. Ennek azonban semmi köze ahhoz, hogy a hányatott sorsú Hauert most nem a család éleszti fel, az ok sokkal prózaibb.

Újabb két elővárosi vasútvonalat újítanak fel több mint 155 milliárdból

Százhalombatta és Pusztaszabolcs, valamint Rákos és Hatvan között korszerűsítik a pályát. A Keleti és Kőbánya-felső között is lesz korszerűsítés.

Kivinnék a Bubit egészen Szentendréig egymilliárdért

A kormány meghatározta a Dunakanyar kiemelt turisztikai térségbe tartozó településeket, valamint elfogadta a térségben megvalósítandó egyes fejlesztésekről szóló, a 2017-2030 közötti időszakra vonatkozó stratégiai fejlesztési programot - derült ki a Magyar Közlönyben pénteken közzétett kormányhatározatból.

Meddig mehetnek fel az ingatlanárak?

Szinte mindenkit foglalkoztat a kérdés, hogy Magyarországon meddig mehetnek feljebb az ingatlanárak. A Duna House megvizsgálta az egyes környező- és nyugat-európai országok trendjeit, hogy esetükben milyen mértékű volt 2008 óta az áremelkedés, továbbá hogy a jelenlegi árak mellett mekkora hozamokkal lehet kalkulálni egy befektetés esetén. Még mindig megéri ingatlanba fektetni?

Az Amazon már gazdagabb, mint az országok többsége

Akkora jegyzés érkezett a cég kötvényeire, mint Fehéroroszország teljes GDP-je.

Így kerülheti el a hitelkiváltás csapdáját

Ezekre figyeljen, hogy ne járjon rosszul a hitelkiváltás után sem.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2018 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2017