arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Nyolcvanezres évi fizetésből egymilliárdos vagyon? Kotorásznak az orosz kormányfő zsebében

Borulhat-e Oroszországban a Putyin-Medvegyev tandem? Mi tartja össze és mi robbanthatja szét a két politikus szövetségét?

Áttörés történt, megvan Macedónia új neve

Huszonkét éve folynak a tárgyalások arról, hogy a görögöket bántó nevét változtassa meg Macedónia. Most végre sikerült megfelelő nevet találni.

Videóüzenetekkel menekül a sajtó elől Orbán Viktor

Jószerivel eddig is csak a brüsszeli csúcstalálkozókon tartott sajtótájékoztatót a miniszterelnök, most már ennek is vége.

Kiábrándító fotók: így néz ki most Bali egyik festői strandja

Partra sodort műanyaghulladék borítja a Bali indonéz sziget Denpasar városának Kuta nevű strandját.

Az EU egyik legszegényebbje Magyarország

Luxemburg volt az Európai Unió leggazdagabb tagállama tavaly is, vásárlóerő-paritáson számolva az egy főre jutó bruttó hazai termék (GDP) és az egy főre jutó tényleges egyéni fogyasztás (AIC) alapján is toronymagasan vezet a nyugat-európai nagyhercegség a 28 tagú közösségben.

Holtan találták otthonában a kanadai milliárdost és feleségét

Torontói házuk alagsorában holtan találták Barry Shermant és feleségét, Honey Shermant. A rendőrség szerint valószínű, hogy a milliárdos házaspár gyilkosság áldozata lett.

Mennyire iskolázott az átlag magyar?

Nagyjából ugyanannyi diplomás él Magyarországon, mint szakmunkás derül ki a statisztikai hivatal friss jelentéséből.

Brüsszel 300 milliárd forintot tehet Orbán karácsonyfája alá

Kész a magyar javaslat a 2020 utáni uniós költségvetésre.

Nyomorfalvak Magyarországon: így élnek a legszegényebb magyarok

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetőjével beszélgettünk.

Életveszélyes munka begyűjteni ezt a méregdrága tengeri ételt

Előételnek szolgálják fel Lucifer karmait a világ legszebb tengerpartjain.

Itt van Matolcsy tizenkét pontja

Megírta, hogy mi mindenben volt sikeres.

Ilyen lesz Németh Szilárd 2,4 milliárdos birkózóakadémiája

Látványterv és négyzetméterek.

Zsarolás is a vád egy fővárosi ügyvéddel szemben

Őrizetbe vettek egy fővárosi - helyi önkormányzati képviselőként is dolgozó - jogászt zsarolás, ügyvédi visszaélés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt - közölte a Fővárosi Főügyészség.

Fontos döntést hozott az Emberi Jogok Európai Bírósága

A magyar rendelkezés nem példa nélküli az unióban.

Jönnek a talajgenerátorok: viszlát, jégkár.

Jelentősen csökkenthető a jégkár, ha kiépül az az országos rendszer, ami talajgenerátorok működtetésével oldja meg a jégeső elleni védekezést. A rendszert már megtervezték, a szerződéseket aláírták, májustól pedig már élesben vizsgázik a rendszer. [...]Tovább...

Egy walesi kézműves farmernadrág hódít a divat világában

Az egyedi stílusú farmer sorra győzi le a nagy cégek termékeit.

Ginop: 54 kkv bonthatott pezsgőt

Újabb 13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert el 54 mikro-, kis- és középvállalkozás technológiai és digitális fejlesztéseinek megvalósítására, valamint eszközbeszerzésekkel termelésének erősítésére, amellyel 27 milliárd forintot meghaladó összköltségű beruházások valósulhatnak meg jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár.

Döntöttek a jegybankok - mi történhet a forinttal?

A Fed újabb kamatemelésekre készül, az EKB-tól ez nem várható, de utóbbi kevésbé laza feltételeket teremthet a jövőben. Az MNB-től érdemi lépés jövő őszig nem várható - derül ki Németh Dávid, a K&H Bank vezető elemzőjének összeállításából, amely a forint jövőjére is ad egy forgatókönyvet a mostani kilátások alapján.

A Metro is beállt a sorba: ennyit kaszálhatsz, ha náluk dolgozol

Sokkal jobb, mint a garantált bérminimum.

Kampány indult a náci legófigurák ellen

A karácsonyfa alatt furcsán mutatnak a Waffen-SS tisztekről mintázott emberkék.

Hatalmas hitelt vesz fel a Mol

Az olajcég 750 millió eurós rulírozó hitelszerződést kötött egy korábbi gigahitel kiváltására.

Magyarok vásárlók kedvencére támadt a lengyel politikus

Veszélyben a Lidl?

Kitört a bitcoin-láz

Lassan öt éve, 2013 márciusában mutattam be az Alapblogon öt részes sorozatban a bitcoint, melynek címe Kitörőben a bitcoin-láz volt. Azért választottam ezt a címet,...

Tippek az utolsó ajándékvásárlási rohamhoz

Meghitt együttlét, vidám beszélgetések vagy a rengeteg kiadás? Sokaknak inkább az utóbbi jut eszébe a karácsonyról egy felmérés szerint. Hogyan vásároljunk okosan karácsonyra úgy, hogy ajándék is legyen, de a családi költségvetés is túlélje az ünnepet? A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő szervezői ehhez adnak tippeket.

Üzleteket zárhat be a H&M: mutatjuk az okokat

Rossz hírek Skandináviából.

Karácsonyi hajrá: ezekért a játékokért állnak sorban most az Aldiban, Lidlben

Jobb lesz sietni!

Beszámítás: a legfontosabb tudnivalók és iratminták

A beszámítás a vállalkozások között gyakran használt és népszerű teljesítési mód, mivel költségtakarékos és gyors, hiszen nem igényel pénzmozgást, banki átutalást. A legfontosabb tudnivalókat dr. Pokó Diána ügyvéd, az iLex együttműködő partnere foglalta össze.

Egyetlen kártevő a gabonában, és kárba mehet az éves munka

Az évszakhoz képest változékony, meleg és párás idő nagyon kedvez a gabonakártevők szaporodásának, amelyek rövid idő alatt az egész betárolt termésben elterjedhetnek, rontva ezzel annak minőségét és megakadályozva a határidős szállításokat hívja fel a figyelmet a Concordia Közraktár Zrt. A gondon a gázosítás segít, de jól kell megválasztani ennek időpontját, mert ha szermaradványok vannak az áruban, azt ugyanúgy visszautasíthatják, mintha kártevőkkel fertőzött lenne.

Eltűnik a Dimenzió egészségpénztár

A Dimenzió Egyesület után a Dimenzió Egészségpénztár is eltűnik a piacról. Az egészségkassza beolvad az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztárba. A tagok állítólag jól járnak, némi bosszúságot legfeljebb 2018 első hetében (és némiképp azon is túl) kell elszenvedniük.

Milliárdokat fizethet be a magyar költségvetésbe a Facebook

A Facebook december 12-én bejelentette, hogy helyi értékesítési struktúrát vezet be, bevételeit ezentúl ott könyveli, így az adókat is ott fogja megfizetni ezentúl, ahol bevételei keletkeznek.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2018 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2017