arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Nagymamája ajándékából csinált százmilliókat a tinédzser

12 éves korában jó érzékkel fektette be a zsebpénzt.

Ezzel a magyar csodagyümölccsel a teljes C-vitamin szükségletünket kipipálhatjuk

A Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Zrt. által nemesített magyar meggyfajta beltartalmi értékei miatt igazi superfood.

Hova tűntek a fiatalok? Egy teljes generáció nyugdíja veszélyben.

A nyugdíjra való takarékoskodás hazánkban egyik legismertebb és legegyszerűbb formáját az önkéntes nyugdíjpénztár (ÖNYP) jelenti. A pénztárak sikeres múltat tudhatnak maguk mögött, amit jól mutat, hogy a 15 éves hozamuk a 7,22%-ot is elérte. A hazánkban jelenlévő 41 önkéntes pénztárnak a tavalyi év végén 1,14 millió tagja volt, ami alapján minden ötödik ember készül a [...]

Mit gondol, melyik országnak adja a legtöbb segélyt a magyar állam?

Több mint 40 országnak nyújt segélyt Magyarország, ami csak első hallásra tűnhet soknak, a legtöbbet adományozók élvonalának mégcsak a közelében sem vagyunk.

Sok nyugdíjas nem hallott erről: így igényelhetik a plusz pénzt

Akár 100 ezer forint is járhat.

Varga: direkt nem teljesítjük az euróbevezetés minden feltételét

Nem sürgős bevezetni a magyar eurót, szándékosan nem teljesítünk minden feltételt, ami a közös pénzhez kéne - magyarázta a nemzetgazdasági miniszter.

Tömegével adják vissza a hitelkártyákat a magyarok

Aki viszont megtartja, többet használja.

Gusztustalan Nagyi palacsintázóját záratott be a Nébih

Harminc kilogramm nyomonkövethetetlen készétel forgalomba hozatalát tiltotta meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal egy budai vendéglátóhelyen, amelyet a Hepinagyi kft. üzemeltet.

Theresa Maynek nagy híre van az Angliában dolgozó magyaroknak is

Theresa May brit miniszterelnök csütörtök este nyilvánosságra hozta az országban dolgozó EU-s állampolgároknak szóló ajánlatát.

Súlyos sérültek mellett permetezett. Tényleg nem várhatott az a repce?

Miközben a mentők a sérülteket vizsgálták egy frontális ütközés után, pár méterre tőlük valaki permetezni kezdett.

Egymilliárdnál is többet elköltenek, hogy a sínek elkerüljék a nem létező olimpiai falut

Összesen 1,2 milliárd forintból tervezik meg az olimpiai falut elkerülő vasútvonalat. Hogy olimpia nem lesz, az nem igazán számít.

Trükkösen verték keresztül a plakáttörvényt

A településkép védelméről szóló törvény módosításával szigorította az Országgyűlés a politikai reklámok kihelyezését pénteki rendkívüli ülésén.

Havi 7 milliót keres Orbán fő vagyonkezelője

Összegyűjtöttük, mennyit keres Szivek Norbert.

Drasztikusan átalakul az élelmiszer-fogyasztás: húst hússal eszünk majd

Az élelmiszer-termelés komoly kihívás előtt áll, mivel a következő évtizedekben az élelmiszer iránti kereslet 70 százalékkal is nőhet, miközben jelentős étrendváltozás történik.

Varga: szándékosan nem teljesítjük az euróbevezetés minden feltételét

A magyar gazdaságpolitika nem mondhat le arról a hosszú távú szándékáról, hogy valamikor csatlakozik az euróövezethez, ez azonban nem sürgős - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön, a Joint Venture Szövetség (JVSZ) üzleti ebédjén.

Vesztett az állam Budaörssel szemben

A Fővárosi Törvényszék ítélete értelmében a magyar államnak több százmillió forintot és kamatokat kell fizetnie.

Most már egyszerű többséggel is átmehet a plakáttörvény

Kivették belőle a kétharmados részeket.

Ezek a legnépszerűbb települések a Balatonon

A nyári időjárás beköszöntével felélénkült a Balaton-parti lakóingatlanok, ezen belül a nyaralók iránti kereslet, amelynek a bővülő belföldi idegenforgalom is támaszt ad. A kereslet meglehetősen nagy szórást mutat a különböző településeket tekintve - áll az ingatlan.com és a BankRáció.hu közös - saját adatokon alapuló - felméréséből. Kiderül belőle az is, hogy melyek a legnépszerűbb települések és mennyiért keresnek Balaton-parti ingatlanokat, amelyek megvásárlásánál érdemes a hitelfelvétellel is számolni.

Egy Aldi-raktáros is többet keres, mint egy egyetemi oktató

Csak a professzorok fizetése több annál, mint amennyi az Aldi kínál egy középfokú végzettséggel rendelkező raktárosnak.

Még okosabban mérhet vérnyomást egy applikációval

A legnagyobb és legszélesebb skálával rendelkező egészségmegőrzésre fókuszáló termékcsaládot mutatta be a Nokia.

"Olyan nincs, hogy egy rozskenyér akkora, mint egy fehér vagy kukoricás" - videó

A kis pékségek majd nem tartják be a törvényt mondják a nagyok. A Lipóti Pékségben jártunk, ahol örülnek a csütörtökön életbe lépett törvényváltozásnak, amely szigorúbb korlátokat támaszt a kenyerek elnevezésekor. Már nem lehet rozsos kenyér, ami csak nyomokban látott rozst és teljes kiőrlésűnek sem lehet nevezni ezután olyan könnyen a pékárukat. Videó.

Így tud akár 10 millióval olcsóbban új építésű lakást venni

Összeszedtük a csok gyermekvállalással kapcsolatos szabályait.

Családi házban laksz? Ezzel spórold meg a nyaralást a következő évekre

Az ingatlan értékét is többmillióval növelheted.

1,2 milliárdért tervezik a ferencvárosi sínek átpakolását, hogy elkerüljék a nem létező olimpiai falut

Elkerülik a hűlt helyét is.

Égnek a talpak Phoenixben a 48 fokban

Az Egyesült Államok délnyugati részén, Phoenixben, Arizona fővárosában 48 Celsius-fok volt a héten a csúcshőmérséklet, és aki cipő nélkül merészkedett járdára, az könnyen megégethette a talpát, annyira, hogy sérüléseivel orvoshoz kellett menni.

Lázár: Nincs pénz egészségügyi béremelésre

Az egynapos szülésről és a budapesti kórházakra költött milliárdokról is szó esett.

Teljes kiszáradás fenyegeti az olasz ültetvényeket

Vészhelyzetet rendeltek el Olaszországban a szárazság okozta vízhiány miatt. A meteorológiai előrejelzések szerint az olaszországi kánikula a következő napokban fokozódik, ami tovább súlyosbítja majd a vízhiányt.

Kitalálja, hol importálják és hol exportálják a legtöbb autót?

Az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat nemrég közölt, 2016-ra vonatkozó adataiból érdekes megállapítások derülnek ki.

Akkora az aszály, hogy hamarosan kihirdethetik a vízhiányos időszakot

Az elmúlt hetek, illetve hónapok csapadékhiánya miatt már most 10-20 százalékkal kevesebb gabonatermés prognosztizálható idénre.

Marha jól állunk marhákból

Az uniós tagországok közül Magyarországon nőtt a legnagyobb arányban a szarvasmarha állomány az utóbbi években mondta Czerván György, agrárgazdaságért felelős államtitkár a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének szakmai napján, Kocséron.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2018 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2017