arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Fontos ítéletet hozott a devizahitelek ügyében az Európai Bíróság

Az árfolyamkockázatot a kölcsönfelvevőre telepítő, nem jogszabályi rendelkezéseket tükröző, nem világosan megfogalmazott szerződési feltételek tisztességtelen jellege bírósági felülvizsgálat tárgyát képezheti mondta ki az Európai Bíróság

Meredeken zuhan Magyarország külső adóssága

772 millió euró a folyó fizetési mérleg többlete a második negyedévben.

Érintésre halált okozó kábítószert találtak a Liszt Ferenc-repülőtéren

Rendkívül veszélyes, az érintésével is halált okozó méregnek számító kábítószert találtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér postaforgalmában

Egyszerűen csak fogjuk az árut és kisétálunk vele

San Francisco legújabb élelmiszer boltjában ki lehet választani az árut, azután egyszerűen kisétálni vele. Se kassza, sem ellenőrzés mindent elvégez a mesterséges intelligencia.

Megkímélhetjük magunkat a repülőtéri csomagcirkusztól

Bealkonyulhat a légi utazás egyik kellemetlen velejárójának, hogy hosszú folyosókon kell cipelnünk, görgetnünk bőröndjeinket a felvételi pulthoz. Nagy tengerentúli repülőtereken működnek már szolgáltatók, amelyek elviszik csomagunkat, és feladják azt helyettünk.

Újabb autóipari nagyberuházás Magyarországon

Több milliárd forintos fejlesztés a világ egyik legnagyobb beszállítójától.

Ketyeg a diákhitelbomba

Az amerikai sajtó már diákhitel-válságot emleget, a tanulmányokra felvett kölcsönök állománya ugyanis már a háromszorosa a válság idején mértnek, a fizetési hátralék aránya pedig emelkedik. Magyarországon a diákhitel teljes összege egyelőre mintegy 330 milliárd forint. A Diákhitel Központ azonban megugrásra számít.

Év végén vethetik be a bankgyilkos csodafegyvert Magyarországon

Sokan várták, de úgy tűnik, még pár hónapot várniuk kell azoknak, akik abban reménykedtek, hogy a Revolut segítségével olcsón fognak tudni...

Itt épül Magyarország legnagyobb naperőműve

Egy kisebb város ellátásához elegendő energiát termel a jövőben.

Müzlivel a kártevő csigák ellen

Skócia Vidékfejlesztési Kollégiumának szakértői szerint a reggeli ételként használt müzli a legjobb eszköz a kártevő meztelen csigák elleni védekezéshez.

Számítani lehetett az Auchan legújabb lépésére

Korábban már jelezték ez irányú terveiket.

Viszik mint a cukrot a teljesen elektromos Audit

Megjelent az Audi első, teljesen elektromos meghajtású terepjárójával. Több, mint 400 lóerős, gyorsul, mint egy versenyautó és 80 000 euróba kerül.

Traktor pótkocsijáról esett le és meghalt egy nő Somogyban

A tragédia Csököly külterületén történt.

Európai Bíróság: felülvizsgálatot kérhetnek a devizahitelesek - perdömping indul?

Az árfolyamkockázat esetében nem elég, hogy általánosságban írt erről a bank a szerződésben - mondta ki a luxemburgi testület egy magyar ügyben. Milyen eséllyel indíthatók perek a bankok ellen? Horvátországban már érvénytelenítették a devizaalapú szerződéseket.

Menekül a tőke a feltörekvő országokból - globális válság közeleg?

A világsajtó hetek óta tele a pánikkeltő szalagcímekkel: menekül a tőke, dúl a kereskedelmi háború, újabb világgazdasági válság fenyeget. Mi történt? Mi várható? Petrus Szabolcs írása.

Megmutatjuk hány havi nettó fizetésből vehet egy lakást

Budapesten 9 évnyi nettó fizetés kell egy használt lakáshoz.

Elindult a "7-es" eljárás Magyarországgal szemben

Megkapta kedden az EU soros osztrák elnöksége az Európai Parlament elnökének levelét, amiben a képviselőtestület a 7-ik cikk szerinti eljárás...

Kiszivárgott: lehet, hogy idén már semmi pénzt nem kapunk Brüsszeltől!

A Magyarország és az Európai Bizottság közötti elszámolási viták lehet, hogy idén nem zárulnak le, így későbbre csúszhatnak a brüsszeli...

Mikor érdemes új állás után nézni?

Az ember általában akkor kezdi nézegetni az álláshirdetéseket, ha leépítéstől tart vagy nem érzi jól magát. Jack Kelly amerikai fejvadász szerint rosszul teszi.

Újra jött egy hatalmas adag EU-s pénzünk Brüsszelből

Az elmúlt hetekben a Portfolio becslései szerint mintegy 260 milliárd forintnyi uniós átutalás történt meg az állam számláira Brüsszelből...

Koppenhága jó példa a BudaPart felépítéséhez

A Kopaszi-gát szomszédságában épülő új városnegyed, a BudaPart minden irodaháza és lakóépülete megtervezésére külön építészt kérnek fel.

Legyen nagykövet! Most pályázhat

Ügyfelei között hirdet partnerségi programot az OTP Bank vállalati üzletága. Az OTP Business Nagykövet Program egy fél éves tematikus rendezvénysorozat, ahol inspiráló előadásokon, közös műhelymunkában, de akár a hitelintézet kommunikációjában is részt vehetnek a cégvezetők.

A szabályozott bevándorlás előnyei

A szabályozott bevándorlás végtelen hasznáról: miközben az USA-ban született lakosság 31,6%-a rendelkezik diplomával, a 44 milliósra becsült bevándorló populációban az Ázsiából érkezettek messze meghaladják ezt...

Szüntessük meg a csalást és az uniós forrásokkal való visszaélést.: zöld jelzés az európai polgári kezdeményez...

Az Európai Bizottság nyilvántartásba veszi a Szüntessük meg a csalást és az uniós forrásokkal való visszaélést!, valamint az Egyél EREDETit! Leplezd le az ételed nevű európai polgári kezdeményezéseket.

Nagy biznisz a használt luxusdivatcikkek árusítása

RealReal névre hallgat az az online platform, mely használt luxusdivatcikkeket árusít, ez évtől már fizikai boltokban is. Alapítója, Julie Wainwright nem titkolt célja, hogy ez legyen a körforgásos gazdaság első cége, melynek értéke meghaladja az egymilliárd dollárt. Cuccaik kidobásáról akarja leszoktatni a gazdagokat.

Elszólta magát a miniszter: jöhet a második Brexit-népszavazás

Ha Theresa May brit kormányfő Brexit-ről szóló Chequers-tervét nem fogadja el az EU, akkor második népszavazásra kényszerülhet a brit kormány...

Ezek a legnépszerűbb OKJ-képzések 2018-ban

Idén is a gépkezelői és a gépész ipari tanfolyamok a legkeresettebb OKJ-képzések. A targoncavezető és emelőgépkezelő mellé az ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő képzés is felkerült a dobogóra - derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból.

"A magyar mezőgazdaság jobbá tételéért dolgozunk"

Második alkalommal adtuk át a Magyarország Legszebb Birtoka díjat, az elismerést az Agrár-Béta Kft. vehette át szombaton Gárdonyban. A kft. ügyvezető igazgatója, Molnár István igyekszik úgy alakítani környezetét, hogy szívesen menjenek hozzájuk dolgozni és ha már a dombóvári telepeken élik életünk zömét, akkor az ott tartózkodásuk is kellemes körülmények között teljen. "Ha meg vendégünk, vagy delegációnk érkezik, akkor az érkezzen meg valahová."

Akkor járj interjúkra, amikor épp tök jó munkád van!

Nem jó, ha rád van írva, muszáj váltanod, és mindenáron kell a pozíció.

A német gazdaság bukik az amerikai-kínai kereskedelmi konfliktuson

Visszavetheti a német gazdaság fejlődésének ütemét a protekcionizmus és az Egyesült Államok és Kína kereskedelmi konfliktusa - figyelmeztetett szerdán az egyik vezető német gazdaságkutató intézet.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2019 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2018