arany árfolyam | ezüst világpiaci ára | törtarany ár kalkuláció | napi árfolyam | arany árfolyam grafikon

További Gazdasági Hírek

Augusztusban jöhet a fordulat az ingatlanpiacon - ezt várja a szakértő

A IV. és XV. kerületben is megtorpant az elmúlt 2-3 hónapban az ingatlanpiac eddigi lendülete. A szakértő szerint ennek több oka is lehet, de alapvetően a kormány által meghirdetett családtámogatási lehetőségek miatti kivárás állhat a háttérben. A lelassuló forgalom közvetlen hatása, hogy az ingatlanközvetítők most már nem tudják az elmúlt években megszokott rövid határidővel értékesíteni ...

Tömegével veszítik el az állásaikat a kamionosok

Csődhullám fenyeget az Egyesült Államokban?

A magyarok csak 11 napot kapnak, hogy fizessenek - miért ilyen rövid a határidő?

A magyar cégek fele annyi időt adnak a lakossági ügyfeleknek a fizetésre, mint az európai átlag: mindössze 11 napunk van kiegyenlíteni tartozásainkat. Furcsamód ez pont annak köszönhető, hogy rendesen fizető ügyfelek vagyunk - pedig ez nem lesz mindig így a szakértők szerint.

Ez az adat most azért fájhat az Orbán-kormánynak

A statisztikai hivatal nemrég kiadott több mint 200 oldalas kiadványa az Orbán-kormány számára igencsek kellemetlen adatot és megállapítást tartalmaz. A gyakorlat élesen szembemegy ugyanis a kormányzat elhatározásával.

Mintegy kétmilliót kapnak, akik részt vesznek ebben a tesztben

Egy hónapig csak meghatározott ételeket ehetnek multivitaminokkal, utána mérik náluk a változásokat.

Óriásgyémánt - Európa legnagyobbját találták meg

Európa legnagyobb, 222,09 karátos gyémántjára Arhangelszk megye mezenszki járásában, a Grib-lelőhelyen találtak rá - közölte az AGD Diamonds vállalat.

Magánszemélyek, akik 10 millió forintnál többel adósai a NAV-nak

Összesen 2681 magánszemély szerepel az állami hatóság 10 millió forintot meghaladó adósainak legfrissebb listáján.

Itt a MÁV új vonata, ami pont olyan, mint a svájciaké

Kigördült az első KISS emeletes motorvonat a Dunakeszi Járműjavító gyártócsarnokából.

Fura légijárművet tesztelnek, még pilótaengedély sem kell hozzá

Inkább szórakozásra szánják, nem utazásra. Bérelni lehet majd őket az amerikai nagyvárosok mellett.

Újabb nagyágyú nyitott szállodát Budapest belvárosában

A beruházás értéke megközelíti a 15 milliárd forintot.

Beadta lemondását az IMF vezére

Christine Lagarde szeptember 12-ei hatállyal lemondott az IMF vezérigazgatói posztjáról.

Mától Mészáros Lőrinctől kapják a tiszántúliak a földgázt

A Mátrai Erőmű után a földgázszektorból is harap egyet a Mészáros-birodalom: a Tigáz közel 50 százalékát veszi meg az Opushoz köthető magántőkealap.

Mikor érett a görögdinnye?

A görögdinnye vásárlásakor mindig van az emberben egy kicsi bizonytalanság: vajon érett, jó ízű lesz? A megfelelő érettség és a kellemes íz a többi gyümölcs esetében is alapvető szempont, ez a kérdés valahogy mégis a görögdinnye esetében vált különösen fontossá. A Nébih szakértői összefoglalták, mire érdemes odafigyelni a vásárlás során.

Eldőlt: Ursula von der Leyen lett az Európai Bizottság elnöke

Megválaszották Ursula von der Leyen német kereszténydemokrata politikust az Európai Bizottság következő elnökének az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén kedden.

Újabb üzemanyag-drágulás.

A Mol 7 forinttal emeli a benzin, és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán.

Orbán és Tarlós megegyeztek a NER főutcájának felújításáról, de most titkolóznak

Az Andrássy út világörökségi helyszín, az Unesco-nak nagyon nem tetszik, amit a kormány a többi ilyennel, például a Budai Várral csinál, így kérdés az, mégis mire készülnek a patinás sugárúton, ahol szerzett már ingatlant a Miniszterelnökség, Mészáros Lőrinc és Tiborcz István is.

Üzent Von der Leyen: Jogállamiságban nincs kompromisszum

Az Európai Bizottság élére jelölt politikus törvénybe iktatná az EU klímasemlegességét is, amit Orbán Viktor egyszer már megvétózott

Megégette a nap a dél-francia szőlőket

Minden megégett. A levelek, a fürtök mintha valaki lángszóróval járt volna a sorok között idézte a Marseille közelében lévő Hérault megye egyik szőlészét a brit Telegraph a június végi hőhullám után.

30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál

Idén 30. alkalommal kerül megrendezésre Dél-Buda legnagyobb fesztiválja, a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2019. augusztus 30. és szeptember 1. között.

Bőven akad növényvédelmi tennivaló a gyümölcsösökben

Július második dekádjában némileg változékonyabbra fordult az időjárás, megszűntek a korábban jellemző 30 °C feletti hőségnapok, éjszakára pedig felfrissült a levegő, ami kedvezett a harmatképződésnek. Szeszélyes eloszlásban országszerte záporok, zivatarok alakultak ki, helyenként pedig jeget is hoztak a zivatarfelhők. Növényvédelmi téren bőven akad tennivaló.

A milánói főügyész szerint felesleges meghallgatni Salvinit, hogy kapott-e pénzt az oroszoktól

A Buzzfeed birtokába került felvétel szerint a Salvinihez köthető pártnak, a Ligának orosz pénzt akartak juttatni.

Fejlődnek az orosz traktorok: a korábbinál jobb Kirovec és hatalmas Rostselmash gépek jönnek

Az orosz mezőgépipar igyekszik egyre jobb minőségű, egyre tartósabb és egyre kényelmesebb megoldásokkal elnyerni a gépvásárlók kegyét. A szentpétervári Kirovecnél azzal újítottak, hogy a vevőknek azonnal munkagépet is kínálnak az erőgépek mellé, ezért hamarosan ezek gyártásába is belekezdenek. A Don menti Rosztovban pedig a Rostselmash egyre nagyobb méretű traktorokat készít a nagyméretű gazdaságok kiszolgálására. Anyagunk az orosz traktorok fejlesztéseiről hoz hírt. [...] Tovább...

Hozzáadott cukor nélküli csokit dob piacra a Nestlé

Az édesség azonban így is édes marad.

Elfogadta az EP, Ursula von der Leyen lesz az Európai Bizottság elnöke

Szoros volt a végeredmény, összesen 383 igen és 327 nem szavazatot kapott a német politikus az Európai Parlamentben. A 21 magyar képviselőből csak ketten szavaztak nemmel. A neheze viszont még nem ért véget, ki kell jelölni az Európai Bizottság tagjait, akikre kemény bizottsági meghallgatások várhatnak.

Újabb, milliárdos közbeszerzést húzott be a 4iG

Ezúttal távoktatáshoz szerez be licenceket.

Egyetem helyett startupot alapított, az első szerződését még az apukájának kellett aláírnia - magyarok fejlesz...

A platform nemrég készült el, de már bevételt termelnek.

Volt osztrák kancellár kapott feladatot az orosz állami vasúttársaságnál

Christian Kern felügyelőbizottsági tag lett az RZSD-nél.

Carbonara spagetti sárga cukkinivel

Idén ültettünk először sárga cukkinit a kertünkben. Izgatottan vártam, hogy milyen és mennyi termés lesz a kis palántán.

Ők a legjobban kereső vezérigazgatók

A legnagyobb amerikai cégek vezéreinek medián fizetése tavaly elérte a 12,4 millió dollárt, a legjobban kereső vezérigazgatók elsősorban a média, egészségügyi és pénzügyi szektorból kerültek ki.

Hírbe hozták az államot a Telenorral: készül a bevásárlás?

Régóta szeretne állami mobilszolgáltatót a kormány, most felröppent egy pletyka arról, hogy már tárgyalnak is a Telenorral a tulajdonszerzésről.

Jogi nyilatkozat: Az adatok és információk pontossága és teljessége nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

arany ára ezüst árfolyam napi árfolyamok arany árfolyam alakulása Ft/g világpiaci árak nemesfém árfolyamok kalkulált törtarany árak arany árfolyam előrejelzés 2020 árfolyam számítások arany árfolyam grafikon 2019